David Bisbal, sangre caliente in decembrie

Iata ce a declarat David Bisbal intr-un interviu acordat celor de la Terra TV, despre albumul "Premonicion". Daca vrei sa vezi filmul, click aici.

Discul se numeste asa pentru ca a luat titlul primei piese pe care am compus-o pentru acest album. Cred ca, in ceea ce ma priveste, este vorba despre un soi de ritual. De exemplu, in cazul albumului trecut, "Buleria", prima piesa s-a intitulat asa.

Este un album pe care l-am gustat din plin...

Am realizat acest material intr-o perioada foarte buna pentru mine, pentru ca am avut timp sa-mi vad familia, sa ma intorc acasa si asta conteaza foarte mult in calitatea pieselor, a muzicii pe care o compun si a mesajelor pe care vreau sa le transmit.

Albumul trateaza o sumedenie de probleme sociale pe care le avem, egoismul oamenilor, vorbeste putin despre lumea nebuna in care traim.

Cred ca este discul care ma reprezinta cel mai mult, este un disc pe care il simt 100%, un disc de care vreau sa ma bucur in toate concertele si cu toata lumea.

Un David foarte singur, un David care incearca sa nu cada in gol...

Am vrut sa realizez un videoclip diferit. In materialul filmat ati putut vedea un David foarte singur, care avea o camasa transpirata si o barba de cateva zile, un David care se lupta cu o coarda, un David care incearca sa nu cada in gol.
Mi-a fost foarte greu fizic sa realizez aceste scene, trebuie sa-mi sustin propria greutate, lucru pe care il reuseam cateva secunde, insa pana la urma tot cadeam.

Erau oameni acolo care trebuiau sa ma prinda. Ceea ce am vrut sa transmit publicului este ca aceasta lume a muzicii se bazeaza exact pe acest lucru: sa rezisti in lumea muzicala presupune foarte multa munca, foarte mult efort. Tot ceea ce transmit publicului, tot ceea ce inseamna muzica mea presupune mult efort.

De la 17 ani cant si tot timpul mi-am inregistrat concertele, am trimis demo-uri la producatori, la compozitori, pentru a vedea daca cineva imi ofera oportunitatea de a ma lansa. De asemenea, am trimis la radiouri, ma gandeam ca astfel ma poate asculta mai multa lume. Cand auzeam ca va fi un concurs la televizor, de asemenea, trimiteam si asa am reusit.


Dupa cele cinci luni petrecute in concursul "Operation Trinfo", au venit reprezentatii unei case de discuri care mi-au spus ca m-au vazut la televizor si ca vor sa ma ajute sa ma lansez.

Imi place muzica pop 

Imi place muzica pop, pentru ca diferentele dintre melodiile live si cele inregistrate sunt foarte mici. Se pune pret foarte mult pe chitara, pe tobe.

Cred ca muzica este o modalitate prin care oamenii te vad asa cum esti tu, care sunt preocuparile tale, ce gandesti. Eu dau prioritate sentimentelor. Pe mine ma ajuta foarte mult in ceea ce fac. Sprijinul oamenilor pe care ii iubesc - aceasta este motivatia de zi cu zi.

Toate melodiile mele de pe albumul "Premonicion" trateaza teme sociale. Una dintre ele este dedicata copiilor - pentru cei care sunt sechestrati sau cei carora li se fura copilaria.


28 Noiembrie 2008
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Corazon Latino pe 7 Dec 2008, 20:16
    BILETE PENTRU FANI

    Daca esti fan si nu-ti permiti un efort material major pentru un bilet la concert, contacteaza-ma la davidbisbalorama@gmail.com Besitos de Corazon

    0
    0

  • yeta1 pe 1 Dec 2008, 21:22
    felicitari

    va felicit pentru articol mie personal ma incinta muzica lui bisbal

    0
    0

  • Corazon Latino pe 1 Dec 2008, 17:52
    David Bisbal

    Multumim de articol, este unul dintre cele mai reusite si corecte.Pentru iubitori va asteptam pe forumul evenimentului : http://davidbisbal.forumgratuit.ro

    0
    0

  • Aurora pe 1 Dec 2008, 17:44
    il astept nerabdatoare pe David!

    Ma bucur pentru acest minunat articol, bine realizat! De-abia astept sa -l vad in realitate! Pana atunci sa-l vedem la tv astaseara la emisiunea Mihaelei Tatu si pe 10 decembrie la Rai da buni a lui Morar.

    0
    0

  • Manuela pe 30 Nov 2008, 17:14
    Ole!

    Multumim mult pentru articol! Foarte documentat si care anunta un show pe cinste! Ole!

    0
    0

  • Claudia pe 29 Nov 2008, 21:54
    Excelent articol!

    Multumim foarte mult pentru prezentarea artistului , pentru scoaterea in evidenta a calitatilor sale si nu numai! Un articol complet ce merita citit!

    0
    0

  • Michaela pe 29 Nov 2008, 21:32
    David Bisbal

    Multumim ptr articol! Frumos documentat! Iar concertul din decembrie se anunta unul de mare exceptie! Nu trebuie ratat un asemenea show!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod