David Beckham, primul bărbat care apare singur pe coperta revistei ELLE

David Beckham, unul dintre cei mai sexy bărbați de pe planetă, reprezintă deja un brand de top în fashion, așa că solicitarea primită din partea ediției britanice a revistei ELLE de a poza pentru coperta numărului din luna iunie nu este o surpriză. Neobișnuit este însă modul în care Becks va apărea pe copertă.

Beckham surprinde din nou. De data aceasta nu pe terenul de fotbal, acolo unde încă mai încântă publicul cu jocul său, ci în lumea modei, acolo unde soția sa e un nume consacrat și bine plătit. David Beckham, unul dintre cei mai sexy bărbați de pe planetă, reprezintă deja un brand de top în fashion, așa că solicitarea primită din partea ediției britanice a revistei ELLE de a poza pentru coperta numărului din luna iulie nu este o surpriză.

Neobișnuit este însă modul în care Becks va apărea pe copertă. Nu dezbrăcat - fetelor, mai ușor cu imaginația - ci singur-singurel. Fără Victoria, fără copii, fără altă prezență feminină, ceea ce pentru renumita revistă este o premieră. Puțini bărbați au apărut pe coperta ELLE, dar niciunul nu a pozat solo. Beckham merită însă toată atenția cititoarelor, așa că editorii au luat o decizie îndrăzneață, care se poate dovedi câștigătoare. "Elle este o revistă prestigioasă, cu o recunoaștere internațională. Mă simt onorat să fiu primul bărbat care apare singur pe copertă", a declarat Becks.

Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, ediția din luna iulie va fi "un salut adresat Jocurilor Olimpice prin intermediul unei vedete de talie mondială, faimos pentru stilul său și pentru calitățile lui atletice". Echipa de le ELLE care va realiza pictorialul la Los Angeles va posta pe contul de Twitter al revistei, @ELLEUK,  fiecare detaliu al ședinței foto și îi va pune starului întrebările trimise de cititoare. Numărul care include interviul și fotografiile cu Beckham va apărea pe piață pe 30 mai.

"David Beckham este un erou național, așa că am văzut o oportunitate pentru a realiza o copertă aniversară care să marcheze un an istoric și patriotic. El este un star, iar ELLE este recunoscută pentru că pune vedete pe copertă. Este o premieră pentru noi și cred că el este iubit de femei și de bărbați deopotrivă", a declarat Lorraine Candy, editorul-șef al publicației. "Cine nu-și dorește să vadă fotografia unuia dintre cei mai arătoși bărbați pe coperta unei reviste? Va fi un număr de colecție", a mai spus Candy.

Doar trei bărbați au mai apărut pe coperta revistei ELLE, dar toți au fost acompaniați de femei celebre. Paul Weller a pozat alături de Kate Moss în februarie 1997, Ewan McGregor și Renee Zellweger au împărțit coperta numărului din ianuarie 2001, iar Liam Gallagher a pozat împreună cu Nicole Appleton pentru coverul ediției din noiembrie 2003, notează Daily Mail.

Pe lângă cariera de fotbalist, David Beckham are o colaborare constantă cu lumea modei și a apărut în mai multe pictoriale şi reclame. El a pozat de curând în lenjerie intimă pentru a-şi promova propria linie creată în colaborare cu brandul H&M. Starul are propria linie de parfumuri și produse cosmetice bărbătești. Una dintre cele mai cunoscute și controversate reclame este cea în care sportivul a pozat în chiloți pentru colecția Emporio Armani.

David Beckham este inclus în fiecare an printre cei mai atrăgători bărbați din lume. În ianuarie, el a fost desemnat cel mai sexy bărbat de pe planetă în 2012, după ce s-a clasat pe prima poziţie în ediţia inaugurală a listei Celor mai fierbinţi 101 bărbaţi din lume (101 Hottest Hunks in the World), alcătuită de revista Heat. Fotbalistul britanic, care are patru copii - Brooklyn, Romeo, Cruz şi Harper - cu soţia sa, Victoria Beckham, i-a depășit pe actorii Ryan Gosling şi Ryan Reynolds, care au ocupat poziţiile a doua şi a treia.

11 Aprilie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod