"Dansez pentru tine": 8 poveşti emoţionante

Din 15 aprilie, emisiunea-concurs "Dansez pentru tine" revine la Pro TV, la ora 20.30. Cel de-al 11-lea sezon aduce alte poveşti emoţionante, pentru care opt artişti români au acceptat provocarea. Pe lângă stiluri deja consacrate, precum dansul în ploaie, dansul la bară, hip-hop, stomp, cabaret, musical şi dans contemporan, concurenţii noului sezon vor primi două noi noutăţi coregrafice: funky jazz şi dansul minorităţilor. Şi suprinzele nu se opresc aici: concurenţii îşi vor trage la sorţi un stil de dans pe care îl vor avea de dansat în fiecare ediţie. Află mai multe despre cele 8 poveşti emoţionante ale concurenţilor.

Informaţiile şi fotografiile au fost preluate de pe site-ul dansezpentrutine.protv.ro
1 din 9

Augustin Viziru şi Aurora Tonea

Aurora Tonea îşi doreşte să lupte pentru familia ei zguduită de drame.

Părinţii Aurorei s-au certat mult când aceasta era copil, tatăl ei având probleme cu alcoolul. Ea şi sora ei au asistat la multe scene pline de violenţă. După ani de chin, mama Aurorei a decis să-şi părăsească soţul. A întâlnit un alt bărbat alături de care a construit o familie frumoasă în care a apărut şi Mario. În timp ce Aurora era plecată la muncă în Olanda, soţul mamei ei, tatăl lui Mario, a murit lovit de fulger şi a lăsat în urmă fără niciun sprijin o femeie îndurerată şi un băieţel de 5 luni. Când a revenit în ţară, Aurora abia şi-a mai recunoscut mama: era distrusă fizic şi psihic - s-a îmbolnăvit pe sistem nervos, a făcut o depresie severă după moartea soţului. Acum, mama Aurorei nu mai reacţionează în nici un fel şi este cufundată în durere.
 
Tatăl Aurorei a fost grav bolnav, dar cu ajutorul tratamentelor şi citostaticelor s-a pus pe picioare. În continuare are probleme cu alcoolul. Sora Aurorei a avut în trecut probleme cu drogurile, dar în urma unui tratament a reuşit să scape de acest viciu. Aurora vrea să-i ajute pe toţi, chiar şi pe tatăl ei.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • ko pe 16 Apr 2011, 10:47
  da

  O tara de alcoolici

  1
  1

 • eva88 pe 15 Apr 2011, 11:02
  E omenesc

  E o emisiune impresionant, caritabil!

  0
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod