Daniela Crudu. Secretele unei starlete care a ajuns sa aibă succes în TV

Nu este de mirare, aşadar, că starleta n-a dus lipsă de oferte de muncă. Cruduţa a fost, o bună bucată de timp, şi asistenta lui Dan Capatos, în emisiunea "Un show păcătos". La începutul lui 2013, Daniela Crudu părea să renunţe la cariera sa promiţătoare în showbiz pentru a-i face pe plac iubitului Mihai Costea, extrem de gelos.

Starleta nu s-a putut ţine prea mult timp departe de lumina reflectoarelor şi a mai bifat un pas important în cariera sa TV, devenind co-prezentatoarea emisiunii "SuperBingo Metropolis", alături de Mihai Mitoşeru.

În tot acest timp, veniturile Cruduţei erau şi ele în creştere. De la animatoarea care câstiga circa 100 euro pe seară şi, apoi, asistenta lui Dan Capatos, remunerată cu 500 euro pe lună, starleta ajunsese să semneze contracte în TV în valoare de 5000 euro lunar.

În această vară, Cruduţa va fi una dintre vedetele celui de-al şaselea sezon al emisiunii "Splash! Vedete la apă". În plus, nu ar fi deloc surprinzător ca Daniela Crudu să încerce să facă trecerea de la invitată a emisiunilor şi asistentă/co-prezentatoare la cea de actriţă. Cel puţin asta îşi doreşte starleta - să aibă un rol măcar într-un sitcom.

"Eu vreau să continui ceea ce fac acum în televiziune, cred că mi se potriveşte. Mi-ar plăcea, de exemplu, să joc şi teatru, dar nu aşa serios, ci, de exemplu, să am un rol acolo, într-un sitcom. Dar eu nu-mi fac niciodată planuri, ci iau lucrurile aşa cum vin...", povestea Cruduţa cu ceva timp în urmă, potrivit Libertatea.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod