Daniela Crudu. Secretele unei starlete care a ajuns sa aibă succes în TV

Daniela Crudu este doar una dintre numeroasele starlete care ţin frecvent prima pagină a tabloidelor, cochetând în acelaşi timp şi cu modelingul şi o carieră în TV. Cruduţa însă se poate lăuda că este una dintre cel mai bine plătite, succesul ei în televiziune fiind evident.

Începuturile carierei unei starlete TV de succes


Cruduţa a intrat în vizorul publicului cu ceva ani în urmă, pe când avea doar 19 ani. La vremea respectivă, starleta câstiga un concurs de tricouri ude dintr-un club din Capitală, fiind desemnată "Miss Wet T-Shirt". Atuurile care au ajutat-o la momentul respectiv au fost acelea care i-au pavat şi drumul către o carieră de succes în TV şi modeling: frumuseţea fizică, dezinvoltura şi mişcările lascive, şlefuite în nopţile petrecute în club ca animatoare.

De altfel, pe atunci, Daniela Crudu avea deja o experienţă generoasă ca dansatoare în cluburi, lucrând ca animatoare încă din perioada liceului. În tot acest timp, vedeta onorase şi un contract de animatoare în Liban, care i-a rontunjit frumos veniturile.

Nu după mult timp de la câştigarea titlului de "Miss Wet T-Shirt", cariera celei care fusese desemnată şi drept "cel mai sexy fotomodel din România" lua avânt, odată cu semnarea unui contract cu trustul Intact Media, pentru postul de asistentă în emisiunea "Neaţa cu Răzvan şi Dani", post pe care l-a ocupat până în ianuarie 2010.

Cruduţa sau sex-appealul exploatat cu folos

Frumuseţea fizică şi îndrăzneala au fost atributele cu care Cruduţa a reuşit să aibă succes atât în televiziune, cât şi în modeling. Nonconformistă şi lipsită de inhibiţii, starleta şi-a punctat cariera în plină ascensiune cu pictoriale incendiare în Playboy, bifând, până acum, nu mai puţin de trei, pozând şi pentru alte reviste cu public masculin, precum FHM.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod