Dan Negru isi face planuri de insuratoare

Intre pregatirea unui nou format de emisiune la Antena 1, intre planurile de vacanta si o bursa la doua posturi TV din Italia, Dan Negru se muta in casa noua si este hotarat sa-i treaca pragul cu mireasa in brate.

"Ce faci?", "Bine. Astept vacanta!", mi-a raspuns Dan Negru in timp ce parca masina pentru a-mi acorda un interviu telefonic. De la primul raspuns pe care mi l-a dat cu multa volubilitate mi-am dat seama ca nu se teme de intrebarile indiscrete.

- Ce provocare te asteapta dupa "Marea provocare"?
- Pentru doua luni voi pleca prin Media Sat in Italia la cateva televiziuni.

- Ti-au facut vreo propunere de colaborare cei de-acolo?
- Nu, nici pe departe. Ma duc cu un fel de bursa de specializare.

- Si cu emisiunea de aici?
- Voi continua in toamna cu un nou format de emisiune tot la Antena 1 dar mai e pana atunci. Abia la sfarsitul lunii august se vor finaliza detaliile si le vom putea comunica in presa.

- Iti mai gasesti timp si pentru viata personala?
- Da, sigur. Cine spune ca e prea ocupat pentru a mai avea timp si pentru familie inseamna ca braveaza.

- Ai o relatie?
- Da, binenteles. Am si eu o varsta. (n.r. - Dan are 31 de ani)

- Cine este?
- Este medic stomatolog, nu are nici o legatura cu show-biz-ul.
Este din Timisoara, ca si mine, de altfel. Suntem doi banateni plantati in Bucuresti.

- Ce te-a atras cel mai mult la ea?
- Ochii - primul contact fizic si cel mai important. Iti place sau nu-ti place. Cred ca ne si asemanam foarte mult.

- Te-ai gandit sa te casatoresti?
- Da. Chiar mi-am facut un plan; momentul nu e departe. Simt nevoia sa ma casatoresc, sa-mi intemeiez o familie - bunica-mea ma intreaba tot timpul: "cand ai de gand sa te insori?". Da, imi doresc o familie, copii. Fiecare trebuie sa lasam in urma cate ceva: geniile lasa opere de arta iar noi, tot ce lasam sunt copiii.

- In afara acestei relatii, ai mai fost in situatia de a-ti face planuri de casatorie?
- Nu. Iubite am mai avut dar niciodata nu am simtit ca ar fi momentul. Poate ca asta vine cu varsta. Trebuie sa te maturizezi ca sa-ti doresti o familie cu adevarat iar la mine s-a intamplat acum.

- Crezi ca marea iubire vine o singura data in viata?
- Nu, in mod sigur nu. Marea iubire poate veni oricand daca ai sufletul deschis sa o primesti. Cei cu inima larga se pot indragosti de mai multe ori si cu aceeasi intensitate. Asta tine si de starea pe care o ai. Omul se schimba in permanenta, isi schimba sufletul, mintea, starea; nu e niciodata acelasi.


- Care a fost ultima surpriza pe care i-ai facut-o iubitei tale?
- Ultima surpriza? Nu sunt genul de om care crede in astfel de lucruri. Nu cred ca-ti poti arata dragostea fata de un om facandu-i cadouri. Nu cred ca bijuteriile si masinile scumpe pot schimba in vreun fel situatia. Si nici ea nu este genul de om care sa aiba nevoie de astfel de lucruri.

- Si totusi, pentru tine ce gest ar conta?
- Nu stiu, orice, numai sa nu implice "te iubesc". Poti sa-ti arati sentimentele uitandu-te pur si simplu la partenerul tau. Si, uite, ca tot m-ai intrebat de ultima surpriza, de curand am luat bilete la teatru si am vazut impreuna "Asteptand la Arlechin". Ne-a placut foarte mult. Eu sunt fan Tamara Buciuceanu. Cam asta facem: mergem la teatru si foarte des la film. In schimb, nu merg niciodata la evenimentele mondene. Nimeni niciodata nu m-a vazut si nici n-o sa ma vada la astfel de reuniuni. Stii cum e: lume multa - oameni putini. E o lume slaba - te intalnesti cu ei la benzinarie sau in vreun magazin si ii vezi scarpinandu-se de bani. Hai sa fim seriosi!

- Care a fost cel mai indecent lucru care ti s-a intamplat?
- Cel mai indecent? Da, s-a intamplat acum doua saptamani si de-atunci nu reusesc sa-mi dau seama cum de-a reusit sa castige Dinamo campionatul.
Eu sunt stelist.

- Crezi ca ai reusit sa intelegi femeile?
- Nu, nici pe departe. De altfel, eu sunt cam misogin. Nu asa la maxim dar am o doza de misoginism in mine. Nu sunt extremist; ce ar insemna sa fii antisemit pana la extrema?! Ar insemna sa-l negi pe Dumnezeu. Asa si eu; daca as fi misogin, asa la maxim, ar insemna sa o neg pe mama, ca e femeie. Dar nu e asa. Nici nu stiu de unde mi se trage. In general, misoginii sunt oameni complexati; nu e cazul meu, nu am chestii de-astea.

- Si totusi, ce nu-ti place la femei, in general?
- Doza asta prea mare de feminism. A aparut in ultima vreme curentul asta feminist; femeia-barbat, asta ma deranjeaza. Inteleg ca fiecare isi doreste sa fie capitanul vasului dar poti s-o faci in mod dozat. Eu caut in primul rand la o femeie bunatatea, candoarea.

- Esti adeptul principiului ca femeia trebuie sa stea la cratita?
- Nu, nici chiar asa.

- Din toate emisiunile pe care le-ai facut, care ti-a placut cel mai mult?
- Toate. Tot ce-am facut. Eu sunt genul de om care pune suflet in tot ceea ce face. Dar stii cum e, asa cum spune si Victor Hugo: "cei mai frumosi ani sunt cei care vor veni" si ca sa-l parafrazez - cele mai frumoase emisiuni sunt cele care vor veni.


- Ce vei face in continuare?
- Probabil ne vom intoarce la Timisoara. Vreau sa fac altceva decat televiziune, orice altceva. M-am saturat de lumea asta a show-biz-ului. E o lume murdara. Daca ar fi s-o iau de la capat, n-as mai face televiziune desi ea mi-a adus succes si imi place, am devenit dependent de televiziune. Suna paradoxal. Asa a fost si cu Cioran care a propovaduit sinuciderea si cu toate astea el nu a facut-o.

- Navighezi pe internet?
- Da, foarte mult; de la sit-uri cu Formula 1 pana la cele de pornografie.

I-am multumit pentru interviu, l-am invitat sa viziteze Eva.ro vineri, cand apare interviul cu el, si l-am rugat sa ma anunte daca va fi ceva care sa nu-i placa. Raspunsul a venit prompt: "Stai linistita, o sa-mi placa, nu sunt genul care sa faca figuri. Stiu ca mai sunt si de astia care se supara, dau telefoane dar nu e cazul meu. Eu zic: sa dea Dumnezeu sa se scrie cat mai mult despre mine. Problema e atunci cand nu se scrie."


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod