Daiana, un artist de care vom mai auzi

Hai sa vorbim putin despre afacerile pe care le ai. Stiu ca ai un magazin de amenajari interioare, cum ai inceput aceasta afacere?


Trupa Pops se destramase, deja era foarte greu sa revin la banii parintilor, pentru ca am fost o persoana independenta de la 18 ani, de cand am intrat in trupa. Chiar si asa, parintii mei imi mai dadeau bani si atunci, imi spuneau ca banii mei sunt banii, insa ei considera ca trebuie sa ma ajute. Intotdeauna am avut un sprijin din partea lor, chiar daca imi castigam eu singura banii. Dar, in momentul in care m-am despartit de fete si nu am mai avut o siguranta financiara, atunci mi-a fost foarte greu, pentru ca sunt foarte orgolioasa.

Am vorbit cu ai mei si am spus ca e cazul sa-mi deschid o afacere in Bucuresti. Parintii mei au o firma de import de tesaturi si chiar ma gandeam sa deschid un punct de lucru pe aici. Dar, avand in vedere ca ma preocupa designe-ul interior, chiar am vrut sa fac un master in acest domeniu, m-am gandit sa-mi fac o afacere. In februarie 2006 mi-am deschis un stand in Cocor, la cateva luni am deschis un alt magazin intr-un centru de mobila si decoratiuni, Expo Max, si intentionez ca in fiecare an sa deschid cate un alt magazin si sa fac ca afacerea sa prospere.

De unde iti iei materialele?


Din Dubai. Ma duc acolo cu mama mea. Sunt la curent cu tot ceea este la moda in perdele, draperii, decoratiuni. Sunt clienti care vin la magazin care imi cer sfatul. Totodata sunt si designe-rul propriului meu magazin..

Din ce categorie sociala fac parte clientii mei?


In magazinul meu sunt preturi de la cele mai mici la cele mai mari. Indiferent de bugetul pe care il are la dispozitie orice client isi poate gasi aici ce-si doreste.

Colegii tai de breasla au apelat la serviciile tale?


Cand aveam magazinul din Cocor a venit Adriana Bahmuteanu, insa nu stiu ce a mai facut pentru ca era angajata mea la magazin. In rest, au mai venit Narcisa Suciu, Dani Otil, Andreea Mantea. Trebuie sa recunosc ca sunt foarte putini acei clienti care vin in magazin pentru o singura perdea sau o singura draperie.

In general, avem clienti potenti financiar, care au vile, care au case foarte mari sau chiar daca stau intr-un apartament stau in unul de lux, care are camere foarte mari.

Avand in vedere ca ai un program foarte incarcat, spune-mi, te rog, te ocupi singura de acest magazin?


Am un noroc fantastic, asa cum iti spuneam putin mai devreme, am niste parinti extraordinari. O am pe mama mea aici, alaturi de mine, care ma ajuta tot timpul si de anul trecut de cand invatam pentru licenta, ea sta mai mult pe aici.

Pleci undeva in concediu?


Eu in fiecare an ma duc in concediu pentru ca asa mi se pare normal, ca dupa un an de munca sa te si relaxezi. Plec in Germania pentru ca la Munchen am foarte multe rude. Anul acesta nu prea am avut timp, pentru ca sunt foarte ocupata cu amenajarea casei (n.r. Diana si-a achizitionat un apartament cu doua camere in zona Vitan, de 120.000 E, pe care chiar acum il amenajeaza), dar si datorita concertelor pe care a trebuit sa le onorez. Totusi cred ca o sa am parte de un concert la sfarsitul lunii viitoare, chiar daca va fi printre picaturi, pentru ca mai mult o sa muncesc.

Ludmila Oprea, managerul Daianei: Concediul ei va fi, probabil, la sfarsitul lunii care vine, cand va fi turneul de promovare in Europa al albumului pe care tocmai l-a terminat.

Pastezi legatura cu fostele tale colege?


Da, pastrez legatura, pentru ca intre noi a fost mai mult decat o prietenie. Am fost patru fete aduse din 3 colturi diferite, am stat la aceeasi masa, "am impartit aceeasi farfurie", nu ai cum sa-ti bati joc de o relatie frumoasa. Chiar daca fiecare a luat-o pe alt drum, noi ne intalnim in continuare: mergem si mancam, ne spalam masina sau ne facem cumparaturile impreuna.

Spuneai ca esti un om cheltuitor, care este cel mai scump si cel mai ieftin obiect vestimentar pe care il ai?


Cel mai scump o pereche de cizme pe care am dat cam 1000 E si bikini, cei mai ieftini.

Iubit, ai?


Prefer sa nu vorbesc despre acest subiect. S-ar putea sa am, s-ar putea sa nu!
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • malina pe 1 Mai 2010, 12:11
    magazinul Dianei

    Buna Doina, de curand am fost si eu intamplator in magazinul Dianei si am ramas impresionata de ce am vazut acolo, mi-au placut foarte multe modele din magazin, chiar am si cumparat, iar pretul pot spune ca este foarte ok. Magazinul este pe Soseaua Panduri, vis-a-vis de Academia Militara, langa restaurantul Casa Latina, la et 1.

    1
    0

  • doina blotor pe 17 Feb 2010, 10:45
    magazinul pentru perdele si draperii

    Buna ziua, Va rog, sa aveti amabilitatea sa-mi comunicati la adresa rubricata, unde se afla magazinul de perdele si draperii (afacerea Dianei). Sunt interesata pentru aceste produse si doresc sa vizitez magazinul. Va multumesc anticipat pentru un raspuns prompt. Cu stima, Doina

    0
    1

  • bejan.mariamonica pe 7 Oct 2008, 08:38
    graba

    te-am admirat de cand ai intrat in formatia POP si m-am asteptat sa apari in scurt timp si solo dar tu sti ce motive ai avut de nu ai facut asa. Sper ca nu a fost din cauza ca te-a luat valul si te-ai culcat pe o ureche. Acum trebuie sa tragi tare saaaa muncesti mult, sa pui mare accent pe timbrul acela placut si particular pe care il are vocea ta si pe felul personal de a pronunta si arcuii bezele asta iti da farmec. Atentie la greutatea corporala mai lasa 2-3 kg, nu mai mult!!!! ca nu se mai poarta si subliniaza-ti feminitatea prin tinute de tip clasic. Eu cred ca o asa cantareata ne lipseste. Nu vezi ca nu e nici una asa? Toate se zbantuie si atat. Tu ai talent si voce sanatoasa ai grija de ele. De ca e graba? Pai la tinerete ai alta tinuta a pielii, alta sclipire in privire si alt tonus. De aceea.

    0
    1

  • mary pe 6 Sep 2008, 13:39
    e frumoasa diana

    Cum sa nu aiba o afcere la vrsta de 23 de ani asta inseamna ca are si bani a avut noroc cu trupa pops si asa sa lansat pe piata ma bucur ca nu o deranjeaza ca inca ii se mai zice diana ex pops oricum a avut noroc si deaia are si o afacere sa fim seriosi

    1
    0

  • martina pe 30 Aug 2008, 11:21
    imi place mult de ea

    Felicitari Diana ptr interviu, ptr tot ceea ce si reusit sa faci si ca la varsta de 23 de ani ai o afacere, o cariera in muzica si multe planuri de viitor. iti tinem pumnii.

    1
    0

  • Maria pe 30 Aug 2008, 05:54
    asika dance

    asika nu este un dans portughez(m-am informat si sursele mele sunt originare de acolo)defapt este unul indian si provine din Orissa, India dintr-un orasel cu acelas nume Asika!in fine asta e ce am aflat.Parerea mea,documenteaza-te intai sa dai un interviu ca totusi,sa fim sincere,esti un star pana la urma.pupici

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod