Cum îşi explică Kim Kardashian succesul: Principiile care au făcut-o bogată

Kim Kardashian a publicat mai multe imagini de la şedinţa foto pentru Vogue India şi a dezvăluit ce reguli au ajutat-o să cunoască succesul


În februarie, Kim Kardashian a făcut senzaţie pe Instagram cu o captură dintr-o înregistrare video. Folosind "schema clasică" a filmării în oglinda din baie, starleta purta doar un costum de baie negru din două piese pentru ne arăta talia sa de numai 61 de centimetri, la care a ajuns după ce a slăbit 32 de kilograme. "N-am avut 61 în viaţa mea", a spus ea în clipul din care a extras captura.

În ultimii doi ani, Kim Kardashian a făcut eforturi mari pentru a da jos surplusul de 32 de kilograme pe care l-a căpătat în timpul celor două sarcini.

Iar rezultatul pe care ea l-a arătat cu mândrie demonstrează că şase şedinţe de fitness pe săptămână cu antrenoarea Melissa Alcanatara fac minuni.

Silueta incredibilă a uimit-o chiar şi pe sora ei, Kourtney Kardashian, notează site-ul Bet. "Nu pot să iau în serios chiar acum silueta ta. Fiindcă talia ta e atât de mică, iar şoldurile tale sunt atât de mari", i-a spus franc. Kim i-a răspuns că şoldurile ei măsoară 99 de centimetri.  

Kim Kardashian a anunţat pe 17 ianuarie naşterea celui de-al treilea copil al lor, o fetiţă născută de o mamă surogat.
"E aici. Eu şi Kanye suntem fericiţi să anunţăm naşterea fiicei noastre sănătoase şi frumoase. North şi Saint sunt încântaţi să o cunoască", a scris starleta atunci, mulţumindu-le mamei surogat, precum şi medicilor şi asistentelor care au asistat la naştere.

Kim a decis să recurgă la o mamă surogat după ce medicii au avertizat-o că o nouă sarcină prezintă riscuri grave pentru sănătate.

Potrivit TMZ, Kanye West i-a plătit 45.000 de dolari mamei surogat şi i-a interzis să fumeze, să ia medicamente, să facă băi fierbinţi, să-şi usuce părul ud cu uscătorul electric şi să mănânce peşte crud în timpul sarcinii.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod