Cum arată acum starurile muzicii din anii '90: Cine s-a schimbat cel mai mult?

Hiturile lansate de Bon Jovi, Mariah Carey, Céline Dion și Madonna sunt și acum foarte ascultate. Dar starurile muzicii anilor '90 arată altfel acum.

În glorioșii ani '90, piesele lansate de Mariah Carey au ajuns de 14 ori pe primul loc în topul Billboard Hot 100. Madonna, cu "Vogue", Céline Dion, cu emoționanta piesă "My Heart Will Go On" și Lauryn Hill, cu sigle-ul de debut "Doo Wop (That Thing)" care i-a adus un premiu Grammy ne-au cucerit pentru toată viața, iar hiturile acelui deceniu continuă să rămână în playlist-urile posturilor de radio.

După 20 de ani, starurile de atunci încă sunt prezente în muzica de azi, chiar dacă unele au albit (Bon Jovi) sau au îmbătrânit (Madonna).
Extrem de talentați și la fel de energici ca în tinerețe, acești artiști continuă turneele, lansează noi piese și albume, sunt în prim-plan. Muzica lor e la fel de vie, ei sunt la fel de buni în ceea ce fac. Iar în cele mai multe cazuri, trecerea anilor nu i-a schimbat foarte mult. Alții arată, însă, cu totul altfel acum.

Bright Side ne ajută să vedem cum arată acum starurile muzicii anilor '90.
1 din 16

Sinéad O’Connor

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod