Cum arată acum femeile celebre și frumoase din anii '80 și '90

Acum 30-40 de ani se numărau printre cele mai atrăgătoare femei din lume. Tinerețea lor a pălit, dar frumusețea nu s-a pierdut.

În anii '80, odată cu "explozia" televiziunii și a fenomenului pop, o nouă generație de fete a cucerit industria divertismentului consacrând noi standarde de frumusețe. După tendințele universale impuse de femei celebre, precum Audrey Hepburn, Marilyn Monroe și Brigitte Bardot, alte figuri noi au invadat industria filmului și a muzicii, iar imaginile lor erau peste tot, în reviste, pe posterele din camerele tinerilor, la televiziune.

Femeile celebre din anii '80 și '90 aveau toată lumea la picioare, iar succesul lor a inspirat milioane de tinere din întreaga lume.

Au trecut patru decenii de atunci, iar vedetele coloraților ani '80 și '90 au spus de mult adio tinereții, însă frumusețea lor este nepieritoare. Și nu doar la figurat - uitați cum arată cele două Liz, Hurley și Tyler! Fetele frumoase ale anilor '90 par doar că s-au maturizat, nicidecum să fi îmbătrânit!

Privind imaginile din perioada lor de glorie, e de înțeles de ce mulți dintre cei care au prins colorații ani '80 și '90 sunt nostalgici după acele vremuri.
Chiar și frumusețea era apreciată altfel atunci!

Foto: Bright Side

1 din 9

Liv Tyler

Fiica rockerului Steven Tyler a devenit celebră în 1993, după apariția în videoclipul "Crazy" al trupei Aerosmith, alături de Alicia Silverstone. De atunci a devenit și mai cunoscută, succesul ei ajungând la apogeu cu rolul din seria "Stăpânul inelelor". Liv s-a remarcat recent în serialul YouTube "Reunited Apart".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod