Cum ar arăta vedetele dacă ar fi din nou copii: 20 de imagini care te vor uimi

Mulți nu-și amintesc sau nu știu cum arătau vedetele de ieri și de azi în copilărie. Nicio grijă, cu ajutorul inteligenței artificiale, e posibil să vedem acum ar arăta starurile dacă ar fi din nou copii.

Hidreley Diao, membru contributor al platformei Bored Panda, a făcut un exercițiu interesant. Inspirat de atmosfera și nostalgia deceniilor trecute, el a fost curios să afle cum ar arăta idolii multor generații dacă ar fi din nou copii.

Pornind de la trăsăturile lor din perioada maturității vedetelor, Hidreley a folosit aplicații de mobil bazate pe inteligența artificială pentru a le edita chipurile.
Unele dintre aceste aplicații, FaceApp, Gradient, Remini și Photoshop, pot fi descărcate gratuit, altele sunt contracost, a explicat el.

Lucrând cu Photoshop de zece ani, Hidreley stăpânește toate trucurile de editare foto și adoră "să se joace" cu imaginile celebrităților. "Mă distrez mult când fac asta. Mă fascinează să știu că pot să creez orice cu ajutorul artei digitale. Dar nu pot să-mi pun la păstrare creațiile, trebuie să le arăt prietenilor mei și celorlalți.
Sugestiile mă ajută mereu să mă îmbunătățesc"
, a declarat artistul.

Cu toate că acum nu mai are la fel de mult timp liber ca în anii trecuți, Hidreley Diao nu și-a pierdut plăcerea de a crea și de câte ori găsește răgazul necesar, lucrează pentru a le arăta ceva nou prietenilor.

Seria în care a transformat mai multe vedete în versiunile lor din copilărie se bucură de mare succes pe Instagram. Aceste imagini te vor surprinde!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod