Cum a reușit actrița Rebel Wilson să slăbească 30 de kg, fără diete drastice și antrenamente epuizante

Rebel Wilson spune că nu s-a simțit niciodată mai bine, după ce a urmat un stil de viață sănătos timp de un an, în care a slăbit 30 de kilograme.

Comediana în vârstă de 41 de ani a dezvăluit pentru shape.com cum a decurs “anul său de sănătate” și a spus că mersul pe jos cu regularitate, și nu antrenamentele epuizante, a ajutat-o să dea jos kilogramele în plus.

Citește și: 16 vedete care arată complet diferit în fotografiile din anii 2000


Mersul pe jos a fost componenta cheie a programului său de slăbit și ajutat-o să elimine surplusul de grăsime.


“Nu am abordat partea de wellness din toate unghiurile, dar făceam 40 de ani și mă gândeam să îmi congelez ovocitele, iar experții mi-au spus 'cu cât starea ta de sănătate este mai bună, cu atât procesul va decurge mai bine'”, a declarat actrița.

Rebel a recunoscut că uneori devine emotivă când se gândește că nu a acordat mai multă importanță sănătății sale mult mai devreme.

“Nu a fost o prioritate și nici nu am știut cum să o fac corect”, a spus ea.

De-a lungul procesului de slăbit, actrița s-a înscris Într-un centru de wellness din Austria, unde a învățat despre beneficiile mersului pe jos, care a devenit apoi o rutină pentru ea.


Pentru ca plimbările pe jos să fie mai interesante, Rebel ascultă de obicei podcasturi.

Concentrându-se asupra sănătății sale, vedeta a reușit să își atingă scopul de a avea 74 de kilograme până la finalul anului 2020.

De asemenea, a inclus obiceiuri alimentare sănătoase, care pun accentul pe consumul de preparate nutritive, bogate în proteine.

“Scopul nu a fost niciodată să fiu slabă. Nu mi-am dorit am o anume măsură la haine sau să încap într-o anumită rochie.
Am stabilit o greutate la care să ajung pentru că îmi trebuia un țel tangibil. Sunt mândră de faptul că acum am mai mult echilibru în viața mea”, a adăugat actrița.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
11 Iunie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod