Culisele unei despărţiri emoţionante: Cum şi-a pregătit Gisele Bündchen retragerea de pe podium

Supermodelul brazilian în vârstă de 34 de ani a postat câteva fotografii realizate înainte de ultima prezentare din cariera sa.

Miercuri a fost o zi de neuitat pentru cel mai bine plătit model din lume. Gisele Bündchen s-a retras de pe podiumurile prezentărilor de modă printr-un ultim show spectaculos, organizat în cadrul Săptămânii Modei de la Sao Paulo.

În mod automat, trupul meu îmi spune dacă ceea ce fac merită efortul depus şi mi-a cerut să mă opresc. Îmi respect trupul şi este un privilegiu să poţi să te retragi atunci când vreiGisele Bündchen
Înainte de a-şi face apariţia pe podium, top-modelul brazilian a postat pe pagina sa de Instagram câteva poze făcute în culise.
"Aproape gata", a scris ea în dreptul unei imagini în care apare în halat, savurând sucul unui fruct tropical imens pus pe o farfurie, cu un pai înfipt în miez, în timp ce un hair-stilist îi aranjează părul.

Cu câteva ore mai devreme, Gisele a postat pe Instagram o imagine de când avea 14 ani. "Sunt recunoscătoare că la 14 ani am avut şansa de a porni pe acest drum", a scris ea. "Astăzi, după 20 de ani petrecuţi în această industrie, este un privilegiu să iau parte la ultima mea prezentare şi să continui să lucrez în alte sectoare ale acestui domeniu", a adăugat ea.

După o carieră de top în lumea modei, întinsă pe durata a 20 de ani, Gisele Bündchen a urcat pentru ultima dată pe un podium de modă la prezentarea celei mai recente colecţii a casei Colcci, cu care modelul brazilian a colaborat încă de la debut.

Vedeta a purtat trei ţinute diferite - o rochie portocalie cu un corset asortat, o rochie mini din dantelă albă şi sandale negre şi o pereche de jeanşi cu un tricou alb fără mâneci - pe care era imprimată o fotografie cu ea însăşi în timp ce face yoga -, pentru ultima ei apariţie pe podium.
La finalul prezentării, toate celelalte modele i s-au alăturat pe podium, purtând tricouri albe pe care era imprimat chipul vedetei braziliene în vârstă de 34 de ani, pentru a-i onora cariera spectaculoasă.  Soţul ei, jucătorul de fotbal american Tom Brady, s-a aflat în primele rânduri ale publicului.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Aprilie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod