Cruzime la TV: De ce o batjocoresc televiziunile pe Ioana Tufaru?

Ioana Tufaru a fost „vedeta“ zilei de luni, după ce a apărut la Antena 1, atât la „Un show păcătos“, cât şi la „Acces Direct“.

Fiica regretatei Andei Călugăreanu a acceptat să lucreze pentru Adriana Bahmuţeanu, iar acest loc de muncă al ei a devenit subiect de reportaj pentru cei de la „Acces direct“. Ajunsă acasă la Adriana, Ioana a fost luată la rost de noua ei şefă, toată scena fiind filmată de Antena 1. „Vrea pe dracu să muncească. Dacă vrei să munceşti, munceşti şi punct. Eu nu cred în treaba asta cu nu-mi găsesc loc de muncă“, a spus fosta soţie a lui Prigoană.

De parcă nu ar fi fost de ajuns, Adriana Bahmuţeanu a vrut să se dea mai mult în spectacol şi a făcut-o de ruşine pe Ioana Tufaru. Vedeta s-a uitat în urechile fiicei Andei Călugăreanu şi a pus-o pe aceasta să folosească beţigaşele de urechi. Mai mult, Bahmuţeanca a şi descălţat-o pe Ioana, pentru a arăta că are unghiile mari şi murdărie între degete. „Când te speli, trebuie să te speli şi în urechi. Cum să stai cu cleiul ăsta? De câte săptămâni nu te-ai mai spălat în urechi. Şi cum să stai cu ghearele alea la picioare şi cu jeg între degete. Nu-mi vine să cred, îmi vine să vomit. Nu mi se pare normal ca o femeie de 30 de ani să fie în halul ăsta“, a continuat Adriana.

Primul care a fost oripilat de ceea ce s-a întâmplat la Antena 1 a fost Mihai Bendeac, care a sărit să-i ia apărarea Ioanei Tufaru.

„Mesaj pentru Simona Gherghe. Lucram. Şi ochii mi-au scăpat pe televizor. Simona, deseară, când ajungi acasă, mai uită-te încă o dată la reportajul de azi cu Ioana Tufaru. Ce simţi? Eu am plâns. Nu am văzut vreodată ceva mai umilitor. Simona, mai eşti OM?... Cu drag, Mihai“, a scris actorul pe Facebook.

Mesajul lui Bendeac a fost imediat preluat de toată presa, iar cel care s-a simţit dator să-i răspundă actorului a fost Dan Capatos. „Tu, care ieşi şi imiţi personajele pe care noi le aruncăm la gunoi în emisiuni, gen Nikita, gen Fernando de la Caransebeş, ne arăţi pe noi cu degetul. Ca să le imiţi perfect, te transformi şi tu în gunoi, vrând-nevrând“, i-a transmis Capatos lui Bendeac.

După reacţiile de dezaprobare provocate de emisiunea Simonei Gherghe, cei de la Antena 1 au dus-o pe fiica Andei Călugăreanu la un salon de cosmetică, unde o angajată s-a ocupat de pedichiura Ioanei Tufar, notează ziarul Click.

Văzând că foarte multă lume o atacă, Simona Gherghe a clacat, marţi, în direct. Vedeta de la Antena 1 şi-a cerut scuze public Ioanei Tufaru şi a început să plângă.

„Nu am vrut niciodată ca Ioana să se simtă umilită, batjocorită sau să creadă că cineva a vrut să râdă de ea. Nu a fost în intenţia mea să râd de oameni“, a spus printre lacrimi Simona Gherghe.



În apărarea Simonei Gherghe a sărit şi Andrei Nourescu, un cunoscut jurnalist sportiv. „De ce oare toţi o pun la zid pe Simona Gherghe? Credeţi că ea a ales subiectul cu Ioana Tufaru? Sau credeţi că ei i-a plăcut? Aşa e meseria de jurnalist, foarte ingrată şi, de multe ori, neplăcută... Nu ai încotro, când o echipă de producători şi şefi de staţie decid o linie... O accepţi sau îţi dai demisia... Plus că Simona a fost lider de audienţă, aşa că e tare multă ipocrizie... dacă lumea nu s-ar uita, oamenii ar schimba linia, dar aşa...“, a scris acesta pe Facebook.

Ioana Tufaru, apărată de mama lui Mitoşeru


Drama prin care trece Ioana Tufaru a sensibilizat-o şi pe mama lui Mihai Mitoşeru, care a avut grijă în trecut de fiica Andei Călugăreanu. „Când am auzit ce a păţimit Ioana, am zis că vin imediat din Germania. Ioana este un copil fugărit, cu probleme psihice.

E adevărat că tot blocul avea gândaci... Avea şi ea. Am fost şi am făcut deratizare. A trăit ani şi ani cu 350 de lei pe lună. A fost un copil necăjit. Eu nu o scuz că nu a dat din coate mai mult, că nu a fost mai harnică, dar nu putem să dăm cu bolovani într-un om care a trăit aşa de greu“, a spus Camelia Mitoşeru, la Antena 1.

Cum a devenit Ioana Tufaru vedetă?


Fiica Andei Călugăreanu a apărut la televizor pentru prima dată atunci când cântărea aproximativ 200 de kilograme şi avea datorii foarte mari la întreţinere. Pentru a reuşi să-şi acopere cheltuielile, ea a acceptat să apară la emisiunile de scandal.

Oamenii de televiziune au ajutat-o să slăbească peste 100 de kilograme, ca apoi să o pună să se dezbrace şi să danseze la bară, spre amuzamentul acestora. Datorită ratingului pe care acest subiect l-a avut la Pro TV, cei de la Antena 1 s-au gândit să o „fure“ pe Ioana şi să se ocupe ei de soarta ei. Imaginile prezentate de emisiuni precum „Acces direct“ sau „Un show păcătos“ au fost de-a dreptul dezgustătoare, iar Ioana Tufaru batjocorită.

Este bine ştiut că tatăl ei, actorul Dan Tufaru, decedat, avea acte din care reieşea că Ioana suferă de un retard mintal, însă chiar şi aşa, televiziunile o cheamă în continuare şi o pun să-şi facă manichiura şi pedichiura în direct.

În toamna anului trecut, atunci când Ioana Tufaru a apărut pentru prima dată la TV, Consiliul Naţional al Audiovizualului a primit 21 de reclamaţii referitor la modul în care posturile au difuzat emisiuni în care a fost prezentată cazul acesteia.

Emisiunile discutate au fost „Acces Direct“, „Un show păcătos“, ambele de la Antena 1, şi „Happy Hour“ de la Pro TV, notează Pagina de Media.

La acea vreme, Antena 1 a fost amendată cu 50.000 de lei, iar Pro TV a fost taxat cu 30.000 de lei. Şi de această dată există foarte multe voci care spun că Antena 1 trebuie sancţionată pentru ediţia de luni a emisiunii „Acces direct“.

6 Februarie 2013
 

Comentariile 1-50 din 55

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • vali pe 8 Feb 2013, 18:31
    numele producatorului

    Daca stie cineva numele producatorului emisiunii acces direct dati-l aici mare om mare caracter.

    1
    0

  • cora pe 8 Feb 2013, 12:00
    divele !!!!

    ca intotdeauna : stergeti mesajele care nu va convin ...!!! DE CE sunt 12 in loc de 53, asa cum ati stiut sa numarati !!! UNDE sunt restul ???/////??????????????

    2
    0

  • Bojoaga Andreea pe 7 Feb 2013, 22:44
    sa va fie rusine...

    Adriana Bahmuteanu sa iti fie rusine ca ai si tu doi copii si sa te rogi la Dumnezeu pentru ce ai facut sa te ierte ,ca de obicei greselile parintilor pica intotdeauna pe copii ....a avut dreptate OANA ZAVORANU vorbeai de ea ca la inselat pe sotu ei si a zis sa taci sa nu spuna ea ce are de spus ..femeie ieftina ce esti

    5
    0

  • Gabriela pe 7 Feb 2013, 18:20
    A cui lacrimi?

    Domnule Andrei Nourescu, de pus la zid nu a pus-o nimeni de Simona Gherghe..s-a pus singura...Meseria de jurnalist,aleasa de dumneaei..o fi cum spuneti..ingrata si neplacuta..fiecare isi asuma responsabilitatea pentru ceea ce face...fie ca-i place sau nu...nu e obligat sa suporte daca nu doreste....Asa zisii sefi de productie sau cei care decid o "linie", un subiect..oare unde este ipocrizia?Audienta avuta,dupa cum spuneti,e pe departe a ceea ce credeti ca este... Si cred ca marea majoritate nu a schimbat linia...dorind sa vada pana unde ajunge lipsa de respect a unora....Nimeni nu are dreptul sa judece pe nimeni....Cum zicea cineva referitor la tara asta ca nu merge..ca nu se schimba nimic...e ca..NOI trebuie sa ne schimbam.Noi nu trebuie sa ne mai lasam subestimati....

    8
    0

  • noni pe 7 Feb 2013, 17:06
    abces direct si un sop cacacios

    comentati inutil ca gherghea a varsat lacrimi de crocodil si un carpatos jegos se simte jignit in dos.La banii pe care ii primesc lunar acesti spalatori de cadavre ma mir ca nu folosesc limbile pentru a-si lustrui subiectele.Ei pretind si nu numai ei ca fac so bisdar a iest cacabis.RUSINE pentru cei ce produc regizeaza mediaza transmit sifinanteaza astfel de laturi si dejectii umane sub cupola divertismentului si mai rusine celor ce privesc dandu-le apa la moara acestor ciocli de mic ecran si nu reactioneaza in colectiv pentru eliminarea din cadrul televiziunilor a acestor epave parvenite la conducerea si prezentarea a astfel de murdarii.

    10
    2

  • xxx pe 7 Feb 2013, 16:04
    corect

    corect si bine zis SORANA@ :)

    2
    0

  • Sorana pe 7 Feb 2013, 15:21
    show-uri de toata jena !

    E rusinos din ce-si fac rating anumite televiziuni; CNA-ul, chiar nu are nimic de spus fata de mizeriile ce ni se prezinta,... zi de zi ??? ....Din pacate, adevaratii actori care reuseau sa te destinda cu emisiuni placute - majoritatea au plecat in ceruri- iar cei tineri, 95% sunt slab pregatiti.....Spunea Mircea Badea, ca este simplu - daca nu-ti place schimbi postul -;...nenorocirea este......ca nu prea mai ai ce vedea...placut, la tv;.....atunci, de ce eu, telespectator care am anumite asteptari referitor la emisiuni interesante, de ce trebuie sa platesc - volens nolens- acea taxa r-tv, daca nu am ce vedea ????

    7
    0

  • Eli pe 7 Feb 2013, 13:21
    Sa-i fie RUSINE !

    Emisiuni de tot raharu' care aduc toate jegoasele si imputitele din Romania,pai daca asta a ajuns sa-si arate jegu de pe ea in direct,de ce nu si-a aratat ce are si intre picioare......valeu mama,nici nu vreau sa ma gandesc de ce o avea intre picioare...yaaaaak...fi-mi-ar sila !!!!!!!!!! Pacat de parintii care i-a avut,ea singura isi bate joc de ei,si de faima lor....cersetoare nesimtita !!!

    5
    9

  • den pe 7 Feb 2013, 10:49
    mda

    :-j chiar nu realizeaza nimeni ca aceasa persoana "Ioana Tufaru " este o nesimtita si-o bolnava psihic ?? poi s-a facut de ras la maruta, acum a venit si la Antena 1 sa ia bani? si app .. ce-a facut cu banii luati de la Maruta pe un pariu tampit de a slabii ? unde-i sunt banii luati de la vedete, si de la emisiunile la care tot aparea? e o tampita , pe care o mancau gandacii in apartament. astfel de persoane nu trebuiesc aratate la tv . si inca-o data .. "Ioana Tufaru " nu-i vedeta ! E o simpla invitata intr-o emisiune de tot rahatu' . Nu mai aveti din ce face cat mai multa audienta si aduceti toate proastele si jegoasele la tv .

    5
    10

  • ZOZO pe 7 Feb 2013, 09:09
    TUFAR = MATERIALISTA

    VOI ASTIA CARE O TOT TINETI IN BRATE SI II LUATI APARAREA...LUATI-O FRATE ACASA LA VOI DACA VA E MILA DE EA,SPALATI-O SI DESPUTITI-O,SA NU UITATI DE CLEIUL DIN URECHI...POATE ASA DEVENITI SI VOI INGALATI ! VAI...SILA IMI EEEE....

    9
    12

  • Sonia pe 7 Feb 2013, 06:09
    Mascarada totala !

    Mai fratilor,dar voi chiar nu v-ati saturat de cersetoarea asta ? Cine si de ce e compatimita,doar are 2 maini 2 picioare si capul pe umeri...nu va dati seama ca ea s-a invatat sa cerseasca pe la televiziuni ? Nu e retardata deloc...e SMECHERA,SIREATA.....FRATILOR,SE FACE MUUUULT MAI USOR BANUL CERSIND LA TELEVIZIUNI DECAT SA PUNA OSUL LA MUNCA ! Offff...creduli mai sunteti...ei nici nu-i pasa ce se intampla in spatele ei....dupa ea POTOPUL....!

    8
    10

  • Dori pe 7 Feb 2013, 05:52
    CRUZIME ?

    Handicapata ? Retardata ? Voi nu stiti ce vorbiti inseamna...O handicapata si o retardata nu stie valoarea banului si nici nu e lacoma dupa bani,ce vorbiti voi acolo ? Sa ajungi sa te lasi batjocorita numai pentru bani inseamna ca esti un nimic,e pur si simplu o nesimtita,o aroganta si o ignoranta,caruia nu-i pasa de nimic....la cati bani i-au trecut prin mana putea sa-si plateasca intretinerea si toate datoriile care le are de mii de ori,si mai si ramanea cu bani....la ea este pur si simplu FALA,importanta,nicidecum ca nu are ce manca....toti banii care i-a avut,si-a intretinut "prietenii" sa nu fie singura si si-a umplut burtoiul cu bunatati,....nu merita mila,ci batjocura,credeti voi ca-i pasa ei de ce se scrie aici ? nici sa nu va ganditi la asta...ea sa fie cu matzu plin.....RUSINE EI ! Sa se duca la munca ca e cata-i femeia naibii...LA MUNCA CU TINE IOANA,NU ESTI ALTCEVA DECAT O MILOAGA !

    11
    8

  • mikyspaga pe 7 Feb 2013, 02:32
    sunteti niste ipocriti toti!

    Acum nu care-cumva vreti s-o scoateti victima pe aceasta ioana tufaru. IPOCRITILOR! Pana mai ieri radeati cu totii. Nu le iau apararea celor care o critica, dar nici putoarea asta sa traiasca din mila publica nu mi se pare normal. La munca. nu la produs! Iar mata, mamaie, alias mitosera pune mana si spal=-o la fund ca pute, daca tot ti-e atat de mila de ea. N-ai decat sa ti-o duci acasa si pune-i-o in brate la fii-tu ca si asa e liber!

    6
    10

  • anonim pe 6 Feb 2013, 21:53
    Ioana Tufaru

    Pt posturile TV: daca vreti rating, il puteti face cu siguranta si in alt mod.. Chiar nu mai aveti din ce trai?????? RUSINEEEEEE!!!!!!!

    16
    2

  • Lia pe 6 Feb 2013, 21:22
    Despre Ioana Tufaru

    Pentru toti cei care pretindeti ca vreti s-o ajutati pe fiica Andei Calugareanu si a lui Dan Tufaru, de ce nu ii gasiti un serviciu demn? De pilda o casiera la un teatru sau film? Macar pentru memoria parintilor ei. Sunt atatea mizerii umane, care sunt paralele cu functia pe care o au, iau bani buni platiti pentru lipsa de profesionalism, puse doar pe criterii politice, pile etc. Chiar nu gasiti si pentru fata asta ceva de lucru, dar nu in bataie de joc, ceva onorabil, penru ca stimuland-o ar lua si viata ei o alta turnura. Cat o priveste pe Adriana Bahmuteanu, si-a dat examenul in fata intregii tari, e crescuta in Ferentari, a stat cu seful gunoaielor si nu-si dezminte originea. Dar pentru orgoliul sau exacerbat si pentru umilinta la care a supus-o pe aceasta fata orfana si necajita, Dumnezeu ii va da grijile ei, ca nu va sti incotro s-o ia. Chiar daca in trecut, cu stilul ei tipic de mahalagioaica, o ataca pe Oana Zavoranu, vreau sa-i spun ca Oana, are un suflet cald, e un om bun care n-ar fi facut niciodata asa ceva. Imi pare rau pentru Simona ca a transmis asa ceva, mi-a fost draga, dar nu se poate sa umilesti pe nimeni in acest hal, pentru ca orice s-ar spune, a devenit vrand-nevrand coplicea Adrianei Bahmuteanu. Sa nu uiti Adriana Bahmuteanu ca totul se plateste in viata. Si parintii Ioanei Tufaru au fost cineva si tu ai copii si te va durea intro zi cand iti vei primi rasplata nu esti tu cea in masura sa judeci pe nimeni. Sa-ti fie rusine !

    27
    2

  • Milida pe 6 Feb 2013, 21:20
    Ioana Tufaru

    Toata lumea sare la gatul Simonei,dar de mitocania lui Maruta care s-a folosit de ea pentru audienta,ca apoi sa o jigneasa si sa o umileasca,sa faca emisiuni in care sa cheme personaje care mai de care sa o faca praf pe Ioana,iar aceasta tata de Bahmuteanca care i se pare ca a inventat curatenia,dar care se foloseste de femei care sa-i faca curatenia,ea fiind o mare doamna,mai ceva ca regina Angliei face apologia curateniei si a harniciei.Pentru ceea ce a facut cu Ioana a fost cel mai umilitor si jignitor lucru.Nu Antena trebuie amendata ci aceasta Bahmuteanu care aduce deservicii postului si care uita de unde a plecat,ca s-a lipit de barbasu sa o scoata mare doamna,dar tata ,tot tata,fara educatie,fara bun simt.Simona si Capatos au facut in asa fel sa o ajute pe Ioana,chiar daca au tras-o usor de urechi atragandu-i atentia ca greseste,dar si unde greseste,au ajutat-o sa-si rezolve problemele,sa poata avea o viata mai frumoasa.Are si Ioana greselile ei,dar din ce a facut Bahmuteanca si Maruta, si nu o data,i-au facut pe oameni sa o respinga pe Ioana,iar in felul asta nu o ajuta cu nimic.

    12
    4

  • ela pe 6 Feb 2013, 20:56
    bahmuteanca si gherghe

    Mai bine ti-ai spala tu ,nerusinat-o,fardurile ,ale negre de la ochi,ca arati ca muma padurii.De fapt muma padurii e copil mic pe langa tine.Neagra esti la ochi,neagra esti la suflet.SIMONA GHERGHE,POSTURA ASTA NU TE PRINDE.PACAT.OARE SLUJBA ASTA A TA PENTRU CARE PRIMESTI BANI ,TE-A FACUT SA UITI CUMVA CA ESTI OM.TE-AM CREZUT O FEMEIE DEMNA,DAR SE PARE CA M-AM INSELAT.DEMNITATEA NU O POTI CUMPARA CU BANI.NU MAI POT SA MA UIT LA EMISIUNE TA,PT CA SCARBA.

    14
    3

  • ioana pe 6 Feb 2013, 17:20
    Ioana Tufaru

    Buna , eu spun ca Ioana Tufaru se foloseste de televiziuni pentru a reusi sa-si plateasca datoriile ; pentru cei care vor s-o ajute: nu mai fugiti la televiziuni si va afisati , doar ajutati-o ; pe Simona a pus-o toata lumea la zid , dar cati dintre noi nu facem compromisuri la locul de munca?

    5
    8

  • diana pe 6 Feb 2013, 15:55
    Superba!

    Doamna Ioana Tufaru este o femeie absolut superba, seamana izbitor cu Sofia Vergara!

    5
    7

  • ana pe 6 Feb 2013, 15:51
    Abject

    Aceasta dobitoaca de Bahmuteanu sa-si mai spele fardul si vopselele de pe ea ca doar astfel o reuseasca sa ajunga la jegul de sub spoiala, sa mai lase kg de gabloante care atarna pe ea si atunci sa vedem cate parale face. Deocamdata nu valoreaza nici macar cat murdaria de pe picioarele Doamnei Tufaru.

    18
    2

  • FLORINA pe 6 Feb 2013, 15:17
    TUFARU

    Ceea ce realizeaza Simona la 'Acces direct" ,nu este altceva decat mizeria zilnica ,pe care doreste sa o faca cunoscut 'antenele"

    20
    2

  • ileana pe 6 Feb 2013, 15:12
    oribil

    cei ce au batjocorit fata asta, sa stie ca roata se intoarce, si nu se stie cand vor fi cautati si ei si familiile lor prin orificii!

    15
    3

  • lucia pe 6 Feb 2013, 14:58
    bahmu

    Dragii mei, am toata consideratia pentru toti cei care nu gasiti ca-i o distractie in a batjocori o femeie cu dificultati de mai multe feluri. Bahmu draga, ar trebui sa-ti fie rusine in primul rand ca faci de ras meseria de jurnalist, apoi ptr.ca ai o curte foarte murdara, apoi ptr.felul in care te prezinti de cele mai ulte ori; si as mai avea vreo zece motive dar abuzez de aceasta posibilitate!!!!!!!!!!!!

    15
    2

  • analiana pe 6 Feb 2013, 14:25
    RUSINE

    Sunteti dezgustatori, pentru audienta calcati si pe cadavre, va bateti joc de oameni gen Ioana Tufaru, profitati de naivitatea si disperarea lor, n-aveti nici un principiu moral, standardele voastre sunt sub orice limita, promovati scandalul, mahalaua si non-valorile. Marimea audientei reflecta procentul de prostime din Romania. Daca de pe urma lor sunteti platiti n-aveti nici un interes sa se destepte. Pacat ! Aveam mai multe pretentii de la dumneata, domnisoara Simona Gherghe ! Eram mandra ca suntem moldovence ! Acum mi-e rusine ! Mi-e rusine de rusinea dumitale ! Dar se pare ca ai intrat si dumneata in clubul celor care , daca sunt bine platiti, nu se dau in laturi de la nimic.

    23
    2

  • luca pe 6 Feb 2013, 14:09
    capatos

    Capatos esti prea veninos. Bendeac este actor, se vede, tu ce meserie ai, ca nu se vede deloc!

    27
    1

  • Anonim pe 6 Feb 2013, 14:04
    hmm

    Daca va e atat de mina de ea de ce nu-i platiti voi intretinerea? Luati-o acasa si lasati-o sa traiasca in continuare ca un parazit, ca altceva nu este. Maruta a ajutat-o sa slabeasca 100 de kg si l-a facut albie de porci, Antena 1 o plateste si ii lasa sa o terfeleasca, asta e fata, nu ai ce sa-i faci, ii place, se scobea in urechi si radea ca o proasta si voi ii plangeti de mila. Vrea sa lucreze in televiziune, cum dracu sa te uiti zilnic la o astfel de femeie? Eu as intreba barbatii dintre cei care au comentat, cum s-ar simtii langa o astfel de femeie care se spala din an in paste, sau pe doamnele care tot o vaita, v-ar place sa aveti o fata asa neingrijita? Nu e vina televiziunilor, este a noastra ca acceptam astfel de persoane printre noi.

    7
    12

  • Aikon007 pe 6 Feb 2013, 13:54
    Buna

    Buna te rog frumos daca esti singura nu ai prieten si vrei sa stai de vorba cu un baiat ia te rog mult id-ul meu enache_cristian85 sa stam de vorba. Sunt din Bucuresti si am 27 de ani si imi doresc foarte mult sa cunosc pe cineva sa stam de vorba ( Indiferent de varsta ta ). Imi cer scuze ptr acest anunt daca am deranjat pe cineva. Va doresc o zi buna.

    7
    8

  • lazea mariana pe 6 Feb 2013, 13:51
    rusineee

    exact ce ati facut sa vi se intample si voua nerusinatelor sunteti o "mizerie"!!!!

    13
    1

  • miha pe 6 Feb 2013, 13:37
    faima

    A gresit si Simona, dar nici Bahmu nu e de colea. Asta urla,vorbeste urat, isi da ochii peste cap ca sa fie interesanta.Ok, a angajat/o pe Ioana, si? Femeia matura curtea, ce treaba avem noi cu jegul ei de la picioare? I-a murdatit covoarele? Ca sa-i vezi mizeria din ureche e mai greu, pt ca are par lung care- i acopera urechea.Cind ii da cei 50 de lei pt maturat o dezbraca, o intoarece pe toate fetele sa vada daca s-a spalat?Asta mi se pare ipocrizie.Bahmu a cautat intentionat un subiect de batjocura i ipocri

    23
    0

  • cristina pe 6 Feb 2013, 12:52
    ioana tufar

    isus a spus,, cine este fara de pacat , sa arunce primul cu piatra" nu ii inteleg pe unii de ce le place sa arunce cu pietre.sa se uite la ei si sa spuna "FEREASCA DUMNEZEU " oricarei persoane i se poate intampla asa ceva

    16
    1

  • claudia pe 6 Feb 2013, 12:25
    ioana tufaru

    dumnezeu sai pedepseasca pe cei ce rid de un om care e bonlav!ce sa te astepti de la ioana ?asa sa nascut cu probleme si voi va agata ti de ea ,nu aveti subiecte pentru emisiuni,de ce nu verificati pe acele pitipoance care le promovati ca vedete de ce sint in stare?in afara de asi tiri fundu prin saloane de imfrumusetare si dea schimba barbatii ca pe chiloti ,ce alceva mai stiu?lasa ti o in pace saraca si mai bine ati trimiteo intrun ospiciu acolo ar avea grija de ea doctorii mai bine decit sa va bate ti voi joc de ea!!!

    18
    1

  • maica stareta pe 6 Feb 2013, 12:23
    ref. de ce o batjocoresc televiziunile pe Ioana Tufar

    Buna ziua, Parerea mea este ca cei care o pun in ipostaze penibile pe Ioana Tufar pentru ca apoi sa o faca de doua parale, este pentru ca sunt niste persoane invidioase pe statutul ei de copil de vedete foarte cunoscute. Cine sunt cei care rad de ea? Niste persoane care nu au avut norocul unor parinti celebri ca ai ei si a trebuit sa faca eforturi foarte mari poate si compromisuri pentru a ajunge unde sunt. Si aceasta fata care avea totul, in conceptia lor, ia uite domnule in loc sa invete , sa fie harnica si descuracareata asa ca ei, ea e grasa, delasatoare etc. Asta nu-i pot ei ierta ca e fata Andei Calugareanu si a lui Dan Tufaru si de aceea o invita ca sa-si bata joc de ea. Daca nu o chema Ioana Tufaru si era o fata oarecare in situatia ei ce parere aveti? o mai chema cineva? o mai baga cineva in seama? Ii pasa cuiva de ea? Astia suntem noi romanii ne place sa ne batem joc de oamenii care au insemnat ceva in tara asta pentru ca adevarata bataie de joc este la adresa parintilor ei care oricum sunt morti si nu mai pot interveni nicicum. In realitate ei vor sa arate ia uite domne artistii astia cum isi cresc copiii, fara educatie etc. Din pacate emisiunea aceea a inregistrat un foarte mare rating si se pare ca profitul este mai important decat omenia.

    17
    1

  • Dodo pe 6 Feb 2013, 12:07
    Ptr a se evita batjocura....

    Luati-o mai oameni buni pe Ioana si bagati-o intr-un azil ceva daca voi credeti ca nu se poate descurca singura,pana acum am vazut ca s-a descurcat si prin actiuni neortodoxe,eu nu stiu de ce o tot plangeti atat ? Bravo voua,dat-ii apa la moara si faceti-o vedeta si p-asta,asa cum ati facut "vedete" si din ,,FATA DE LA PAGINA 5,,...vorba cuiva mai sus..PROMOVATI VALORILE ! Lasati-ne cu non valori !

    14
    4

  • ani pe 6 Feb 2013, 11:49
    A.Bahmuteanu

    Nu pot sa cred ca poti rade de cineva bolnav si retardat in halul asta!Esti bolnava sufleteste si mintal.Gandeste-te ce ai simti daca cineva ar face circul asta cu unul din copiii tai .S-ar putea sa aiba ei nenorocul sa plateasca pentru nesimtirea ta.SE SPUNE CA NICI O FAPTA BUNA NU RAMANE NERASPLATITA SI NICI O FAPTA REA NEPEDEPSITA. Exista totusi o justitie suprema,iar cand trebuie sa platim ne intrebam DE CE?.

    20
    2

  • IOANA pe 6 Feb 2013, 11:45
    rusine

    Mai bine verificati acei pantofi cu care a muncit in gradina acestei nesimtite de Bahmunteanu POATE SARACUTA S-A INCALTAT CU NISTE PANTOFI SPARTI IN TALPI, DECE ATI UMILITO . hORATIU NU MAI TREBUIE LASAT LA FILMARI ASA A PROCEDAT SI CAND ERA LA OTV, FACE NUMAI PROSTII CUM ISI PERMITE SA TRAGA DE CIORAPII FETEI,POATE AVEA O SINGURA PERECHE. i SE CERE PREA MULR DAR CU 350 LEI NU-TI PERMITI SA MERGI LA SALON PENTRU MANICHIURA SI PEDICHIURA FIIND FOARTE SCUMPE. LASATI FATA IN PACE SI N8U O MAI UMILITI, AJUTATI-O DAR DFARA JIGNIRI, MA INTREGB CUM POATE SARACUTA SUPORTA

    22
    2

  • andreea pe 6 Feb 2013, 11:43
    Bahmu mahalagioaca

    Cum oare poate vb una ca Bahmuteanca care viata ei a fost si este un circ......care a stat cu un OM doar ptr banii lui........cum poate una ca ea sa critice pe altcineva si fara aparare cand ea s-a facut de ras pe toate posturile de TV.........bine ca a lasat-o Prigoana si cu 2 copii ..........daca nu era mama ta sa-ti creasca copiii nici nu erai in stare ............ce femeie esti tu ???......ce OM esti tu ???? ai uitat cand nu-ti gaseai de munca????? si te-ai milogit pe la toti?????????? RUSINE BAHMUTEANCOOOOO!!!!!!!

    26
    1

  • ioan pe 6 Feb 2013, 11:41
    constatare si apoi certitudine

    TIGANCA de bahmuteanu vurbeste care s-a culcat piranda si s-a trezit doamna.

    29
    0

  • coca pe 6 Feb 2013, 11:34
    pacat

    Producatorul emisiunii si Horatiu care este un nesimtit ar trebui sa raspunda pentru cele intamplate. Simona esre realizator ,dar o rugam sa refu7ze asemenea emisiuni josnice. Cine da lectii Bahmunteaca care si-a insultat fostul sot ca nu se spala. Ajutati antena 1 aceasta fata amarata ,dar nu-o mai umiliti este o fiinta crescuta cu o mama bolnava de cancer un tata care a p[arasit-o, ajutati-o dar nu o mai umiliti.

    18
    1

  • Enigma17x pe 6 Feb 2013, 11:24
    rusine

    Cum e posibil ca o "doamna ' precum Bahmu sa se coboare intr-un asemenea hal.Rusine,mahala!Cat despre Ioana e un biet suflet chinuit,atata poate!Nu mi-am imaginat ca aceasta A.B poate fi atat de caustica ,se vedea cata placere ii face sa umileasca!Rusine!CONCLUZIE?Este o femeie rea,periculoasa,mica!!!!!!

    20
    1

  • silvia pe 6 Feb 2013, 11:16
    Ioana Tufar

    Eu cred...ca toti cei dela televiziuni care au aratat-o pe Ioana Tufar in cele mai josnicie si penibile situatii...ar trebui dati afara. Ati injosit un OM...si l-ati denigrat si l-ati improscat cu mocirla.Din pacate acel om...Nu are discernamantul vostru.,Are minusurile ei...neputintele ei...limitele ei.Vori toti cei de la Acces Direct si Catalin Maruta de la TRO TV......voi toti sunteti niste Jeguri umane....din punctul meu de vedere.NU aveti nici o scuza...si Nu uitati ca exista un Dumnezeu....care le vede pe toate.RUSINE SIMONA,ADRIANA,CATALIN MARUTA. Sa va fie rusine...!!!

    21
    2

  • Aikon007 pe 6 Feb 2013, 10:39
    Ptr Simika !!

    Cum poti sa iti bati joc de o femeie redusa ca Ioana Tufar sa se dezbrace la tv si sa spele masini si mai stiu eu ce oribilitati .Fano a Simonei m-ie scarba de ce am vazut la Tv sa vad la ora 17.00 sa dau drumu la tv sa vad asa monstruazitati

    18
    1

  • Monica pe 6 Feb 2013, 10:39
    A. Bahmuteanu

    Draga Doamna,acel spectacol facut la acces direct va arata de fapt caracterul dumneavoastra.Nu toate femeile au vocatia decurtezana.Ce calitati morale aveti sa puteti fi un etalon in societate?Circul casniciei dumneavoastra nu va recomanda sa criticati si sa dati sfaturi.

    19
    1

  • Aikon007 pe 6 Feb 2013, 10:37
    Ptr Simika

    Se vede ca nici tu nu esti intreaga Mintal ? Esti fana Simonei ? pfff si sunt ATEU scumpo asa ca sa aiba Dumnezeu pe cine vrei tu nu cred in aberatia numita Dumnezeu .

    10
    5

  • Aikon007 pe 6 Feb 2013, 10:31
    Ptr Simika

    Asa zisul plans al Simonei a fost tot de fatada sa impresioneze audienta. Acum nici o saptamana cand a invitat pe una mai putin cunoscuta si a crezut ca nu mai e in direct a zis cine mai e si idioata asta cu referire la o invitata de a ei care se pare ca nu ia adus atata audienta. O fi jobul ei dar nu poti vedea ca ii face placere pana si ea ca moderatoare a emisiunii ar avea un cuvant de zis pana unde sa mearga cu nesimtirea emisiunea dar ii convine daca are cine sa se uite la ceea ce ea zice o emisiune

    15
    1

  • Aikon007 pe 6 Feb 2013, 10:28
    Buna !!

    Scuzati acest anunt desi nu are nici o legatura cu stirea de mai sus , dar daca este pe aici o fata care vrea sa stea de vorba cu mine si se simte singura uite id-ul meu enache_cristian85 . Sunt din Bucuresti am 27 de ani si ma simt al naiby de singur daca si tu esti la fel ca mine te simti pur si simplu singura te astept pe mess sa stam de vorba. Scuzati deranjul o zi buna

    5
    5

  • simika pe 6 Feb 2013, 10:26
    dar nu e simona de vina!

    Va aminititi cumva ca pe toata perioada aparitiei Ioanei Tufan in emisiunea Simonei sa o jigneasca aceasta din urma cumva. Eu nu! Simona este o femeie foarte finuta, care nu ar jigni pe nimeni, Asta e job-ul ei, credeti ca ea nu a suferit vazand imaginile Ioanei Tufan, sau nu i s-a parut cumva subectul un pic deplasat. Ba da! Dar cand iti castigi painea astfel nu mai ai nimic de zis. Nu a facut decat sa prezinte felul cum au umilit-o altii pe Ioana Tufan! Ei ar trebui pusi la zid, nu Simona care e prinsa la mijloc! Ganditi-va bine si apoi criticati!

    2
    17

  • Aikon007 pe 6 Feb 2013, 10:26
    Buna ziua !!!!

    Din pacate in ziua de azi se vinde bine la Tv prostia omeneasca ,gresesc cei care se uita la asa ceva pentru ca facand audienta le fac exact pe plac Emisiunilor de gen Acces Direct sau Happy Hour care numai Happy nu este. Ar trebui sa se dea o lege sa nu mai permita la televiziuni sa isi bata joc de oamenii Handicapati gen Ioana Tufaru. Din Pacate Oamenii Redusi Mintali nu pot reactiona si se cred vedete daca apar la televizor unde o Maimutica ca Simona Gheorghe abia asteapta sa faca misto sau Maruta . Rusine ANTENEI 1 SI PROTV

    12
    4

  • simika pe 6 Feb 2013, 09:53
    am spus-o si o mai spun inca o data...

    scandalul si batjocoria sunt cele mai vizualizate emisiuni in Romania. Se pare ca romanii nu se pot abtine sa nu se uite la astfel de emisiuni. Ioana trebuie ajutata, nu batjocorita. Indiferent ca e retardata, ca e grasa, ca nu e spalata...etc, asta nu este un motiv sa razi de un om caruia soarta nu i-a suraz deloc. Nu munceste pentru ca are probleme si de integrare, si mintale are si un sedentarism sever din cate am vazut. E genul de om care trebuie mereu impins de la spate si nu e singura. Sunt sute de oameni la fel ca si ea, numai ca nu sunt batjocoriti la TV. Ii trebuie o persoana care sa ii fie alaturi neaparat! Numai asa va supravietui omeneste. E greu sa fii singur si pentru un om de rand cu carte , bani si toate cele. Singuratatea te seaca, e cea mai grea boala si ea, din pacate, asa a fost o viata intreaga aproape. Nu are prieteni, iar presupusii oameni care ar fi trebuit sa o ajute, isi bat joc de ea. Pacat, mare pacat. Un om se poate ajuta si fara mare tam tam la TV prin sponsorizari, prin diferite acte de caritate, prin ajutor psihic. Trebuie vazut ce inclinatii are ca sa se poate indrepta catre acolo pentru a-si rotunji veniturile. E un caz ce necesita multa atentie, nu un caz de care sa razi. La urma urmei cine rade la urma rade mai bine.

    20
    3

  • tanta pe 6 Feb 2013, 09:24
    Bahmmuteanca & Echipa Acces Direct RUSINE e un cuvant prea usor

    Sunteti sub limita bunului simt si a omeniei aceste caracteristici sunt straine de voi,v-ati ajuns si a-ti ajuns sa radeti de oameni bonlavi Cat de josnic!

    34
    3

  • Angie pe 6 Feb 2013, 09:00
    Madame Prigoana, cine te crezi sa umilesti oamenii ?

    Am vazut clar ce iti poate pielea si tie si sotului tau. Stiu ca va place sa umiliti din plin oamenii si cand spun asta, nu ma refer doar la Ioana Tufaru, ci si la cei cu care ai fost si tu si sotul dumitale in contact chiar pe vremea cand aveati scoala de jurnalism. Si fiul meu v-a frecventat...pentru specializare , desi avea deja facultatea de jurnalism terminata , in speranta ca-si va gasi un post in domeniu....dar daca voi aveti situatia pe care o aveti, putin va pasa de ceilalti...Sotul dumitale spunea ca el face maturator si dintr-un inginer...si iata-l ca a ajuns in Parlamentul Romaniei...Atata dispret pentru oricine , din pacate se pedepseste in viata....Aroganta si lipsa bunului simt, caracteristice parvenitilor ....va arata cine sunteti de fapt si dumneata si domnul sot. Poate ca de aia vi se intampla ceea ce vi se intampla...pentru ca nu exista nici un pic de bunatate, nici un pic de ingaduinta, nici un pic de mila in sufletele voastre. Banii si situatia in care ati ajuns prin datul din coate v-a rapit orice urma de omenie si ar trebui sa va fie nitel rusine pentru asta!!!! Cat despre Ioana Tufaru, nu pot spune ca o aprob, dar imi este teribil de mila de ea. E un om bolnav, care si-a pierdut busola inca de cand a murit mama ei, e un om care are in permanenta nevoie de un ajutor specializat....Sa te fereasca Dumnezeu de o asemenea situatie! Am vazut multe persoane, chiar si cu facultate ajunse in aceasta stare...si ele au fost uimilite, dar uneori s-au gasit si oameni de bine care le-au intins o mana de ajutor si le-a ajutat sa se sfarseasca in pace.... Gandeste-te ca ai copii si niciodata nu stii ce te asteapta in viitor....oricand se poate intampla sa cazi intr-o asemenea situatie...si sa ajunga oamenii sa-si bata joc si de tine si de ei....Ai grija, ca Dumnezeu nu doarme si roata se mai intoarce! Sa te fereasca Dumnezeu de o asemenea soarta!!!

    40
    2
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod