Cristina Spătar şi-a mărit sânii ca să-şi păstreze soţul

Doctorul Vitalie Stan a scăpat-o pe Rocsana Marcu de colăceii de grăsime


Operaţia de liposucţie, care a costat 2.000 de euro, a durat două ore, iar Vitalie i-a scos de pe coapse şi abdomen trei litri de grăsime, scrie Click! În plus, medicul a scăpat-o şi de grăsimea situată între subraţ şi sân.

După ce s-a trezit din anestezie, Rocsana a fost foarte încântată de rezultatul operaţiei. "În sfarşit, am talie. Nu pot să cred. Doctoraşul nostru e genial", a declarat Rocsana Marcu. Ea s-a externat duminică la ora 12.00 şi trebuie să poarte o lună corset. "Mă simt foarte bine, mâine (n.r. luni, n.r.) sunt în emisiune", a spus prezentatoarea TV.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • NU CONTEAZA pe 29 Mar 2016, 23:24
  Femeile care se sacrifica prea mult pentru cine nu merita.............

  MI SE PARE ABSURD SI DE NEINTELES CUM NOI FEMEILE SUNTEM CATEODATA, SAU DE CELE MAI MULTE ORI ,ATAT DE PROASTE SI FACEM ATATEA SACRIFICII PENTRU BARBATII, SOTII NOSTRI. INTREBAREA AR FI URMATOAREA: EI CE FAC CA IN OCHII NOSTRI SA SE VADA SACRIFICIUL LOR, FAPTUL CA FAC TOT CE LE STA IN PUTINTA SA ISI PASTRZE FAMILIA-SOTIA SI COPII!!!! DAR SA II INTELEGEM ???? EI SUNT SEXUL TARE ?????????

  0
  0

 • Ana pe 28 Mar 2016, 17:19
  Adapost pentru viitor

  Adapost pentru viitor! Cea mai buna cale pentru a-ti asigura viitorul este sa faci AZI ceea ce trebuie. Acum ai gasit o oferta senzationala: programul care iti aduce bani ACUM si pe care il poti lasa mostenire urmasilor tai! Totul e simplu si primesti la pachet toate instructiunile de lucru. Poti lucra in timpul liber, cand vrei tu. Trimite-ne acum o cerere de detalii, la adresa de email: nusibv49@gmail.com

  0
  1

 • xyz pe 28 Mar 2016, 15:29
  STERGETI

  Stergeti comentariile care nu va convin, ca, in mod sigur, rezolvati ceva.... NU

  0
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod