Cristina Spătar, sfătuită de duhovnicul ei să nu divorțeze

Vedeta a mărturisit că ultima oară când soțul său, Alin Ionescu, i-a dat un mesaj de dragoste a fost în urmă cu trei luni și că nu mai crede în fidelitate.

Cântăreața în vârstă de 43 de ani continuă să sufere din cauza mariajului ei cu sincope. Deşi i-a stat alături în cele mai grele momente, Alin Ionescu a fost surprins împreună cu alte femei, iar dovezile lui de infidelitate o deprimă pe soția lui. Mai multe tabloide au scris că solista a slăbit foarte mult din cauza supărării.

Întrebată în interviul publicat de VideoBlogulMireselor.ro a când a primit ultima oară un mesaj de dragoste, Cristina Spătar nu și-a putut aminti imediat.

"Mesaj de dragoste, nu mai ştiu, cred că acum trei luni... Pe telefon, ceva cu te iubesc şi după mesajul ăla am avut o discuţie şi asta e", a spus ea.

Cântăreața recunoaște că problemele din căsnicia ei sunt din ce în ce mai grave: "Cred că mai poţi să iubeşti şi să fii iubit, dar nu cred că asta durează.
La un moment dat, unul dintre ei se duce şi în clipa în care unul pleacă şi calcă strâmb, logic că începe să scârţâie şi se rupe."


Căsătorită cu Alin Ionescu de 9 ani, Cristina spune acum că ea nu mai crede în fidelitate, dar nu vrea să divorţeze: "Duhovnicul meu mi-a zis să nu divorţez şi să nu renunţ, să fiu alături, să demonstrez că sunt bună, sunt un om bun.
Oamenii în vârstă cu care îmi petreceam toată ziua îmi spuneau că nu există bărbat fidel şi eu spuneam că nu se poate, că soţul meu este fidel, că toţi bărbaţii mi-au fost fideli.
De unde? Nu e aşa"
, a explicat ea.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • xyz pe 10 Mar 2016, 15:20
    O vai

    Daca ajungem sa facem ce ne spun satanele in sutana, atunci am ajuns foarte bine ca natie. Pe de alta parte, coarda asta penala nici n-ar trebui sa deschida gura decit pentru un singur lucru si nu ma refer la mincare sau vorbit. In al treilea rind, este absolut ilogic, anormal si imoral sa stai intr-o relatie de dragul unor false pretexte. S-a terminat, s-a terminat, pa si pu! Si uitati-va la ei, perechea ideala: e parasuta, el pacalici.

    2
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod