Cristina Spătar, sfătuită de duhovnicul ei să nu divorțeze

Anii în care Alin Ionescu şi Cristina Spătar erau fericiţi au rămas în urmă. Solista nu vrea însă să divorţeze


Cristina Spătar a fost alături de soţul ei când acesta a fost închis pentru acuzația de evaziune fiscală, estimată la zece milioane de euro. După ce a fost eliberat, Alin Ionescu a fost fotografiat în mai multe rânduri în compania unor femei, prin cluburi, iar escapadele soţului ei au dezamăgit-o pe Cristina Spătar. "Nu cred în treaba asta cu fidelitatea.

Până acum am crezut că căsnicia însemnă totul. Eu sunt genul de persoană care ofer totul, de la micul dejun dimineaţa şi până la ce vrei tu, dar acum nu mai cred că dacă oferi totul, primeşti totul", a spus ea. "Eu, de exemplu, în căsnicie nu am ieşit cu nici o fată la o cafea în toţi anii ăştia. Imaginează-ţi cât de focusată am fost pe soţul meu", a mai adăugat vedeta.

Cristina Spătar a mărturisit că a făcut tot posibilul pentru a-și proteja copiii în situația dificilă prin care trece: "De multe ori mă întrebau «Mami, dar când vine tati?».
Le-am zis că a plecat la un serviciu. Mă vedeau plângând în oglinda retrovizoare când îi aduceam de la grădiniţă şi le spuneam că mă doare burtica. Minţeam."

Solista a mai spus că pe viitor vrea să schimbe toate lucrurile negative din viața ei şi să păstreze lângă ea doar persoanele care o iubesc cu adevărat. "Fără dragoste nu putem trăi. Murim aşa, puţin câte puţin", a încheiat ea.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • xyz pe 10 Mar 2016, 15:20
    O vai

    Daca ajungem sa facem ce ne spun satanele in sutana, atunci am ajuns foarte bine ca natie. Pe de alta parte, coarda asta penala nici n-ar trebui sa deschida gura decit pentru un singur lucru si nu ma refer la mincare sau vorbit. In al treilea rind, este absolut ilogic, anormal si imoral sa stai intr-o relatie de dragul unor false pretexte. S-a terminat, s-a terminat, pa si pu! Si uitati-va la ei, perechea ideala: e parasuta, el pacalici.

    2
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod