Crimele din showbiz. Poveștile celebrităților ale căror vieți au fost curmate în mod tragic

Christina Grimmie
Pe 10 iunie 2016, lumea muzicii a fost zguduită de o nouă tragedie. Christina Grimmie, o tânără cântăreață americană care s-a remarcat ca finalistă la popularul concurs muzical The Voice, a fost împușcată mortal în timpul unui meet-and-greet după un concert în Orlando, Florida. Într-o secundă, un eveniment menit să conecteze artiștii cu fanii lor s-a transformat într-o scenă de coșmar.

Grimmie, în vârstă de doar 22 de ani, era recunoscută pentru vocea ei puternică și abilitățile sale de a interpreta diferite genuri muzicale.
Cu o carieră în plină ascensiune, ea părea pregătită să devină o forță în industria muzicală. Cu toate acestea, viața ei a fost curmată în mod tragic în timp ce semna autografe și poza pentru fotografii cu fanii.

Atacatorul, un bărbat în vârstă de 27 de ani numit Kevin James Loibl, s-a apropiat de ea și a deschis focul, rănind-o mortal. Fratele  Christinei a intervenit rapid și a reușit să îl doboare pe atacator, însă Loibl s-a sinucis la fața locului. Christina a fost transportată de urgență la spital, dar a murit din cauza rănilor.

Știrea despre moartea ei a îndoliat milioane de oameni din întreaga lume.
(vezi pagina următoare)
28 Iulie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod