Cove de la Surprize-Surprize, un iubit statornic

Prezentator al emisiunii Surprize-surprize, actor al Teatrului Ion Creanga si al trupei Teatrului Inexistent, Gabriel Coveseanu este, la 28 de ani, un barbat implinit, simpatic si cu mult simt al umorului.

M-am intrebat si eu de ce nu s-a insurat pana acum, mai ales ca celebritatea (un cuvant care-i displace) nu a intarziat sa apara, de cand este co-prezentator al emisiunii Surprize-surprize, si, odata cu ea, si admiratoarele. Am crezut ca va fi un interlocutor rigid si incomod, caruia nu-i voi putea pune intrebari "indiscrete".

Dar Gabriel este atat de modest incat nu crede ca are prea multe admiratoare, nu se considera o vedeta, a remarcat doar ca il cunoaste lumea pe strada. Ba chiar si copiii, atunci cand joaca rolurile din povesti, cum ar fi cel din Motanul Incaltat, comenteaza in sala: "Uite-l pe Cove". Iar despre insuratoare vorbeste cu drag, nu timorat, si crede ca va face acest pas, doar ca pana acum nu a fost sa fie. Momentan locuieste cu iubita lui, Oana, de 29 de ani, cu care este prieten de 5 luni.

Nu s-a schimbat de cand a devenit mai cunoscut, are aceiasi buni prieteni sau amici, doar ca viata lui este alta, impartita acum intre televiziune (viata lui) si teatru.
Ar renunta oricand la cel din urma pentru a face televiziune in direct, rol care il prinde foarte bine pentru ca prefera sa fie spontan decat sa faca inregistrari.

La sfarsitul lunii noiembrie, Cove debuteaza intr-un nou "rol", cel de regizor, cu trupa de la Teatrul Inexistent, cu piesa "Zadarnicile chinuri ale unui scenarist", gazduita de Teatrul Act.

Desi este un baiat de casa, dupa cum spune, intelegand prin asta ca stie sa repare una - alta, nu neaparat sa gateasca, lui Cove ii place libertatea pe care i-o da meseria si libertatea de a-si petrece timpul cu prietenii. In relatiile cu femeile da totul dar vrea totul, este gelos si posesiv si face tot posibilul sa nu-si faca partenerele geloase.

Nu face prea multe pentru a cuceri o fata. Merge pe principiul "daca un lucru trebuie sa ti se intample se va intampla", si prin urmare tatoneaza mult timp terenul inainte de a-si oficializa o relatie si cel putin pana acum fetele au facut mai mult pasul hotarator. Crede ca intr-o relatie intelegerea, toleranta si comunicarea sunt cele mai importante.


Desi e sensibil la frumos, nu stie (nu a fost pus in fata faptelor) daca ar putea avea sau nu o aventura de-o noapte cu o tipa super. "Asta pentru ca nu sunt adeptul unei relatii paralele. Urasc duplicitatea, pentru ca te degradeaza pe tine ca om". "Cand sunt cu o fata o respect pana la capat". De altfel, si-a asteptat prietena timp de 1 an si jumatate sa se intoarca de la o bursa din America, dar ea a renuntat sa mai vina, si asa s-a terminat si relatia...

Am vorbit cu Cove mult timp despre relatia prietenelor sale cu parintii sai. Este foarte constient ca si parintii il iubesc si prietena la fel si cauta mereu sa fie pe placul amandurora, ca sa nu supere pe nimeni. Dar tine ca de sarbatori sa fie alaturi de familie, fie si pentru putin timp. Desi are niste parinti foarte grijulii cu el, isi vede de viata lui linistit punand accent (cel putin momentan) pe profesie.

"Dar ma voi insura intr-o zi si voi avea si copil, un baiat daca s-ar putea", mai spune Cove.
Marea lui dragoste si pasiune este insa "masina", pe care a tot schimbat-o pana s-a stabilit la un Opel Astra, pe care il tot curat si-l piguleste ca pe propriul copil.
Tine ca masina sa fie intotdeauna curata si ingrijita, pentru ca petrece mult timp in ea. Uneori ii place sa se plimbe ore intregi cu masina, din placerea condusului. Nu a prea fost amendat pentru ca nu face excese.

Gabi e insa si un tip sportiv, practicand pana la varsta de 18 ani, timp de 10 ani, rugby-ul. Acum mai merge din cand in cand la sala, pentru intretinere. Stie sa cante la chitara, si din voce un pic, dar fara prea mari pretentii, dupa cum sustine, insa la chefuri probabil ca isi da drumul si la glas, alaturi de sora lui, Mihaela Coveseanu, actrita si ea a unui teatru pentru copii. Cove, ca si sora lui, a fost indrumat de mama catre chitara, Scoala Populara de Arta si multe alte activitati extra-scolare, care au contribuit la formarea si inclinatia lui actuala.

Femeia ideala in conceptia lui Gabriel trebuie sa fie atenta (la cum se imbraca, daca a mancat, daca e bolnav etc.) si intelegatoare. Nu trebuie sa fie perfecta din punct de vedere fizic pentru ca stie ca frumusetea este trecatoare. Calitatile lui Cove: intelegator, deschis, comunicativ (si cu simtul umorului, as adauga eu).
Defecte: incapatanat, usor rigid, fixist in anumite directii, desi fara idei preconcepute, si uneori comod.

Gabriel Coveseanu s-a nascut pe 4 septembrie 1974. Poate fi vazut in rolurile de la Teatrul Ion Creanga ("Motanul Incaltat", "Alba ca Zapada" si "Un scandal cu orice pret"). In piesa montata de el, poate fi vazut din noiembrie, la Teatrul Act. O data pe saptamana joaca rolul clownului in cadrul programului "Clini Clown", in care face figuratie pentru copiii bolnavi din cadrul spitalului Grigore Alexandrescu. Si in fiecare sambata seara la emisiunea Surprize-surprize.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • tacutu~ pe 10 Iun 2010, 15:36
    o parere

    da,foarte fidel omul! exagereaza...chiar! desi mai zaboveste pe la cate-o conita, in drum spre casa. motiv pt care chiar divorteaza putin! asta e soarta tuturor ipocritilor!!! poate va avea noroc next time!

    0
    0

  • marin andreea pe 11 Feb 2009, 19:15
    cum ...:D

    ce tare sa stii totul despre un om atat de atractiv!!!!!!!!!!!!!!!:D

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod