Coșmarul s-a încheiat: Nicoleta Luciu a scăpat de bubele de pe faţă

Vedeta a descoperit în sfârșit o soluție pentru problema sensibilă care a chinuit-o timp de mai multe săptămâni.

Nicoleta Luciu a dezvăluit la emisiunea "Acces direct" de joi că a folosit argint coloidal, denumit în termeni populari apă argintată.

"Am băut dimineaţa, pe întuneric, pentru că este o substanţă foarte sensibilă la lumină", a explicat ea.



Vedeta a mai spus că le-a dat argint coloidal şi copiilor, care aveau năsucurile înfundate și astfel a mai scăpat de o grijă.

Este prima veste bună pentru Nicoleta Luciu, după mai multe săptămâni de disperare, în care nu mai avea curaj să iasă din casă de rușine, cu chipul plin de bube.

Ca și cum n-ar fi fost de ajuns, ea a căpătat recent un alt necaz. De data aceasta, a recunoscut că și-a făcut-o cu mâna ei:  "M-am ales cu o sensibilitate dentară de la benzile pentru albirea dinţilor. La început, am fost foarte încântată când le-am descoperit şi am folosit, ce-i drept, cam multe. Toată ziua, bună ziua eu îmi puneam benzi pe dinţi ca să îi albesc", a declarat Nicoleta Luciu pentru WOWbiz.ro.

"Am consumat patru cutii, iar azi nici nu mai vreau să aud de ele pentru că m-am ales cu o sensibilitate la nivelul gingiilor.

Ştiu, mi-am făcut-o cu mâna mea. Ajunsesem să mă doară tot maxilarul. Când mâncam, când beam rece sau cald, când vorbeam pe stradă, tot timpul. Acum, nu mai am voie să îmi fac niciun fel de tratament de albire, periaj sau detartraj dentar", a mai spus ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Martie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod