Cum a slăbit Teo Trandafir 15 kilograme

Vedeta a povestit în emisiunea "Wowbiz", de la Kanal D, cum a reușit să scape de surplusul de greutate după operaţie.
Teo a spus că în prima săptămână a slăbit șapte kilograme, iar acum a ajuns la 15 kilograme. Vedeta a mâncat în emisiune o bucăţică de brânză, o ciupercă şi o bucăţică de tort. Ea le-a explicat lui Mădălin Ionescu şi Adelinei Pestriţu că după operația de micșorare a stomacului se întreabă mereu cât poate mânca. "De fiecare dată când iau o bucăţică stau şi mă întreb dacă mai pot. Şi zic că trebuie să mă opresc. Eu tot ce mănânc încape într-o cană de cafea de 250 de mililitri şi trebuie să beau doi litri de apă. Nu trebuie să bei după ce ai mâncat. Azi am mâncat o căpşună mai mare", a povestit vedeta.

În ianuarie, Teo Trandafir declara că nu o interesează cât a slăbit, întrucât nu acesta a fost scopul operației și a menționat că are sentimentul că medicii i-au salvat viața.
"Cred că am avut o mulţime de îngeri păzitori. Medicii au suspectat ceva foarte grav, pentru că atunci când găseşti o formaţiune ascunsă undeva, te gândeşti la ce e mai rău. Astăzi au venit analizele şi nu e...", a explicat ea într-un interviu publicat de Click!. "Mi-am făcut un dar de Crăciun - sănătatea şi viaţa mea. Operaţia care trebuia să fie de o oră a durat cinci ore, pentru că s-a găsit o pungă de puroi în abdomen care mi-a pus viaţa în pericol. Putea să pocnească oricând şi să dau ortu' popii", a spus ea.

Teo a mai spus în interviul menționat că se va opera din nou la stomac după ce va mai slăbi.
"Intervenţia face parte dintr-un proces de vindecare de lungă durată. Acesta e şi primul pas pe care-l fac ca, după scăderea în greutate, să putem pune o plasă ce compensează lipsa muşchiului abdominal. Mi-e foarte greu să trăiesc fără muşchiul abdominal, am încercat, e foarte complicat şi am o sensibilitate în zona respectivă. Am încercat să trăiesc ca un om normal, e foarte greu. Aşa că, cel mai sănătos ar fi să reducem dimensiunile, ca ulterior plasa să fie pusă pe dimensiunile fireşti. Dacă puneam plasa acum şi slăbeam, plasa ar fi rămas mare. Trebuie scăzut în greutate ca plasa să se potrivească dimensiunilor respective".

Operația pe care a suportat-o ea, Gastric Sleeve, implică reducerea dimensiunii stomacului, pentru reducerea cantității de hrană îngurgitată.
"Sigur că ştiam ce mă aşteaptă, am fost informată de o mie de ori, mi s-au făcut testele din cap până-n picioare, astfel încât s-a constatat că sunt eligibilă pentru un asemenea tip de operaţie. Nu toată lumea e. În momentul în care am ieşit din clinică la Viena, se suspecta faptul că voi fi diabetic-insulino-dependentă, din cauza imposibilităţii pancreasului de a suplini nevoia de insulină a unui organism de dimensiunea celui pe care-l am. Se preconiza ca la un moment dat, mai devreme sau mai târziu, tot voi fi insulino-dependentă. M-am întors la Viena cu glicemie foarte bună, iar medicii de acolo au spus că este un miracol, dar nu se ştie cât va dura.
Faptul că această operaţie de Gastric Sleeve poate determina un insulino-dependent să nu mai fie mi s-a părut un fel de ajutor pe care-l dau acestui miracol",
a explicat Teo.


Foto: Mediafax


Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Martie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod