Mondena Mirela Zeţa, apariţie de senzaţie la Premiile Gopo

Actriţa a intrat în pielea Iuliei Albu şi a notat ţinutele vedetelor prezente la eveniment.
Luni seară (24 martie), a avut loc cea de-a opta ediţie a Galei Premiilor Gopo, echivalentul Oscarurilor în România.

Pe covorul roşu şi-a făcut apariţia şi Mirela Zeţa, intr-o tinuta ieşită din comun.

Actriţa a purtat o rochie, creaţie proprie, accesorizată cu pisica Marquise de Bordelle, iar pe cap cu pasărea Fifi, verişoara lui Loulou. Pe faţă a purtat un machiaj “original”, copie după Liechtenstein. Parfumul divei a fost ediţie limitată, Zalam de Vide. Dacă ar fi văzut-o soţia lui Mihai Albu cu siguranţă s-ar fi simţit eclipsată.

Totul a fost de fapt un joc actoricesc, Mirela intrând chiar în pielea personajului Iulia Albu, pe care-l interpretează cu succes şi în emisiunea “Mondenii”, de la Prima TV.

Ea a oprit V.I.P.-urile pe covorul roşu şi le-a dat note, sfaturi şi accesori bio, precum ouă de prepeliţă, coliere din salam, funii de usturoi sau buchete de lobodă.
Ţinutele purtate de Virgil Ianţu, Andreea Raicu, Iulia Vântur, Alina Sorescu, Radu Iacoban, Ana Ularu, Alexandru Ciucu, Silviu Biriş, Diana Dumitrescu, Paul Ipate şi Irina Marinescu au fost îndeaproape analizate şi notate.

Dacă vreţi să vedeţi cu ce urmează să vă mai surprindă personajul Iulia Albu şi nu numai, nu rataţi emisiunea “Mondenii”, sâmbătă, 29 martie, de la ora 21:30, în direct la Prima TV.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod