Coșmarul Oanei Roman: A trecut prin trei operații după cezariană!

Vedeta a avut mari probleme de sănătate după ce a născut. Din cauza unei infecții, ea a ajuns în pragul septicemiei.
Oana Roman a născut în februarie o fetiţă perfect sănătoasă. La patru zile de la cezariană, operaţia Oanei a început să sângereze, iar ea a mers la spital.

Vedeta a fost la un pas de a face septicemie, pentru că operaţia de cezariană a fost urmată repede de complicaţii. Primul semn că ceva nu este în regulă a fost faptul că tăietura nu se cicatriza și sângera.

Oana a mers la spital, unde a fost operată, dar infecţia a revenit, afectând muşchiul peretelui abdominal şi intestinul gros. Situația nu s-a îndreptat nici după a doua operaţie, astfel că ea a apelat la alt medic, de la Spitalul Sfânta Maria.

Cea de-a treia intervenție a durat mai mult decât se aşteptau toţi.
Oanei i-a fost tăiată o bucată din muşchiul abdominal, iar în locul acestuia chirurgul i-a montat o plasă, reușind să-i salveze intestinul gros, deşi acesta îi fusese atacat puternic de infecţie, relatează Libertatea.

Oana Roman a stat zece zile în spital, dintre care patru în secţia de Reanimare, scrie ziarul citat. După ce starea sa de sănătate s-a ameliorat, vedeta s-a externat pe semnătură, dar încă se află sub supraveghere medicală şi are montate tuburile de dren.

Problemele de sănătate au împiedicat-o pe Oana să-și alăpteze fetiţa, iar acum tot ce-și dorește este să aibă din nou putere pentru a-și ține copilul în brațe.
Ea a spus la emisiunea "La Măruţă" că se simte foarte slăbită după operațiile suferite. "Sunt un pic mai bine, sunt în perioada de recuperare. Au fost 10 zile de spitalizare, între care patru am fost la reanimare. Am plecat acasă sâmbătă seara. Cât am fost internată, Marius a venit la mine cu fetiţa de două ori. Am văzut-o câte zece minute, atât am avut voie. problema a fost doar la abdomen, nu la uter sau la ovare. Pot să mai fac copii. Nu ştiu dacă o sa am eu curaj să mai trec printr-o cezariană. Sunt foarte obosită, iar acum pentru mine prioritatea este să-mi revin, să mă văd sănătoasă.
Mă voi gândi, după aceea, dacă a fost 100% o culpă medicală"
, a spus Oana Roman într-o intervenţie telefonică în emisiunea de la Pro TV.

"Eu am o operaţie foarte mare, pe tot abdomenul, timp de două luni nu am voie să ridic nimic, să mă aplec, mi-e foarte greu sa o iau în braţe pe fetiţa mea, pot să o ţin doar dacă stau jos. Am avut medicamentaţie prin perfuzii, din fericire nu am dureri, adică au trecut deja. Am suferit trei operaţii în două luni şi jumătate. Am o tăietură ca pe vremuri, pe tot abdomenul. Să stai la reanimare patru zile nu e simplu.
Am hotărât să nu amân nunta şi botezul, evenimente ce vor avea loc la 15 iunie, de accea vreau să fiu pe picioare până atunci",
a mai spus Oana Roman.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod