Clipe negre in viata celebritatilor

8 Ianuarie 2009
Sorin Rosca Stanescu, John Travolta, Dr. Dre, Gerard Depardieu, Ana Nicole Smith, acestea sunt o parte dintre persoanele publice care au trecut prin tragedii de neimaginat in ultimul an.
Sorin Rosca Stanescu, John Travolta, Dr. Dre, Gerard Depardieu, Ana Nicole Smith, acestea sunt o parte dintre persoanele publice care au trecut prin tragedii de neimaginat in ultimul an. Fiecare dintre persoanele enumerate mai sus si-au pierdut cateun fiu in perioada care a trecut.

Carcotasii ma pot blama in acest moment, spunandu-mi ca poate multe alte persoane obisnuite au trecut prin acelasi lucru si nu a mai scris nimeni despre ei. Este adevarat, insa asa cum discutam despre vedete atunci cand castiga un premiu sau cand sunt implicate in vreun scandal, omeneste este corect sa le prezentam si necazurile.

Bunaoara, una dintre cele mai discutate stiri din peisajul romanesc este moartea lui Mircea Stanescu, fiul jurnalistului Sorin Rosca Stanescu. Deputat si jurnalist, la randul sau, Mircea Stanescu s-a sinucis in seara zilei de 5 ianuarie.

"Sunt convins ca Mircea s-a sinucis, dezamagit fiind de prestatia jurnalistilor si nu si-a inchipuit vreodata ca el va fi supus unei asemenea presiuni mediatice din partea unor colegi de breasla", a afirmat avocatul Catalin Dancu, pentru realitatea.net. Acelasi Catalin Dancu este persoana care l-a gasit pe Mircea Stanescu mort.

Zicala celebra folosita si ca titlu de film "Si bogatii plang" i se potriveste de minune in aceasta perioada si actorului John Travolta. Pe 2 ianuarie, Jeff, fiul lui 16 ani, a fost gasit mort in camera de hotel in care era cazat impreuna cu familia sa.

"Nu si-a inchipuit niciodata ca se va intampla asa ceva. John spunea intotdeauna ca este fericit daca copiii lui sunt fericiti. Este devastat. Sa-ti ingropi copilul este cel mai rau lucru care ti se poate intampla.", a declarat avocatul familiei Travolta.

In ciuda faptului ca in urma autopsiei s-a ajuns la concluzia ca adolescentul a murit din cauza unui atac cerebral declansat de sindromului Kawasaki de care suferea, multe voci s-au grabit sa afirme ca, de fapt, Jeff era autist. Lucru tinut ascuns de parintii lui din cauza cultului religios din care fac parte. Asa cum se stie sotii Travolta sunt adeptii Bisericii Scientologice care nu accepta existenta bolilor mintale.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ingrid pe 19 Ian 2009, 23:51
    O inexactitate...

    Dumneavoastra spuneti: ''(...) Ana Nicole Smith, acestea sunt o parte dintre persoanele publice care au trecut prin tragedii de neimaginat in ultimul an.'' Anna Nicole Smith a murit pe 8 februarie 2007. Asadar, anul trecut cu siguranta nu i s-a mai intamplat nimic...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod