Clipe negre in viata celebritatilor

Iata care a fost filmul evenimentelor:

Familia Travolta impreuna cu cele doua bone au petrecut ziua de 1 ianurie pe un iaht, revenind la hotel undeva in jurul orei 18.00. Imediat Jett s-a hotarat sa se retraga in camera lui pentru ca se simtea obosit si pentru ca voia sa se uite la televizor.

Una dintre dadace, Jett - despre care s-a spus ca este iubitul homosexual al lui Travolta, si-a continuat seara uitandu-se la televizor intr-o alta camera, in timp ce Eli, cealalata dadaca, a iesit in oras intorcandu-se in jurul orei 23.30. In acel moment toata lumea a hotarat sa merga la culcare. Cand Jett s-a trezit a doua zi dimineata, 2 ianuarie, l-a gasit pe adolescent zacand pe covor, in stare de inconstienta.

In aceeasi situatie, de a-si pierde fiul, s-a aflat si rapper-ul Dr Dre., in vara anului trecut. Fiul sau, Andre Young Jr. in varsta de 20 de ani, a fost gasit mort in locuinta lui pe 23 august 2008, conform unor informatii aparute in People. Cu o noapte in urma, tanarul a iesit in oras cu prietenii lui, iar dimineata mama lui l-a gasit in stare de inconstienta. Conform legistilor, moartea i-a fost cauzata de o supradoza de heroina.

"Dr. Dre este in doliu dupa moartea fiului sau. Va rugam sa respectati durerea si intimitatea familiei.". Asa a sunat declaratia de presa pe care a facut-o purtatorul de cuvant al artistului, citat de People.

In octombrie 2008, marele actor francez, Gerard Depardieu, trecea prin cea mai mare suferinta a vietii lui... isi pierdea unicul fiu. Guillaume Depardieu a murit de pneumonie, la varsta de 37 de ani. Se pare ca aceasta suferinta i-a fost provocata de mai multi factori: o dependenta de droguri de care a suferit in trecut, un accident de masina si o infectie pe care a contractat-o in spital si care a dus la amputarea piciorului drept, in urma cu 5 ani de zile.

Se pare ca tanarul nu a dus niciodata o viata roz, mai ales daca ne gandim la relatia aproape inexistenta cu tatal sau. Chiar in cartea lui autobiografica, aparuta acum 4 ani, Guillaume isi acuza tatal ca este un om disperat dupa bani si ca a fost total absent din copilaria lui.

Ca sa se razbune oarecum pe tatal sau, tanarul a recunoscut ca a practicat prostitutia si ca a fost gigolo. Mai mult decat atat Guillame a facut 2 ani de inchisoare pentru furt si consum de droguri.

Depardieu fiul s-a nascut in 1971 si a fost cel mai mare copil al actorului francez, provenind din prima casatorie cu actrita Elisabeth Guignot, conform celor de la Independent.co.uk. Toti criticii de film au afirmat la unison ca, prin aceasta tragedie, cinematografia internationala a pierdut un actor care promitea foarte multe.

Anna Nicole Smith si-a pierdut fiul chiar in timp ce era spitalizata dupa nasterea fiicei ei. Aflat in salonul mamei sale, Daniel Smith a suferit un atac din cauza unei supradoze de droguri. In ciuda tuturor eforturilor pe care le-au facut medicii, Daniel nu a mai putut fi salvat. Tanarul avea numai 20 de ani si a fost fructul casatoriei pe care starleta a avut-o cu Billy Smith.

Asa cum se poate vedea, celebritate nu inseamna neaparat fericire. Sa fie oare vorba de neatentia acordata de parinti copiilor lor, sa fie oare setea de celebritate a urmasilor care traiesc in umbra parintilor lor cunoscuti de toata lumea sau poate doar de rezultate unor acte teribiliste - vezi consumul de droguri?

Tu ce crezi?
8 Ianuarie 2009
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ingrid pe 19 Ian 2009, 23:51
    O inexactitate...

    Dumneavoastra spuneti: ''(...) Ana Nicole Smith, acestea sunt o parte dintre persoanele publice care au trecut prin tragedii de neimaginat in ultimul an.'' Anna Nicole Smith a murit pe 8 februarie 2007. Asadar, anul trecut cu siguranta nu i s-a mai intamplat nimic...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod