Cine ar fi făcut parte din distribuţia filmului Avengers dacă s-ar fi filmat în anii '90

Fanii înrăiţi creează o adevărată artă în jurul filmului lor preferat, iar personajele Marvel sunt în centrul atenţiei.

Artistul digital "Mat" este unul dintre mulţii artişti care au adus un omagiu marelui Stan Lee, reimaginând distribuţia filmului Avengers în condiţiile în care acesta ar fi fost filmat în anii '90.

Filmul real i-a adus în prim-plan pe Robert Downey Jr. ca Iron Man, Scarlett Johansson ca Black Widow, Chris Evans drept Captain America, Mark Ruffalo ca Hulk, Brie Larson drept Captain Marvel, Chris Hemsworth ca Thor, Paul Rudd ca Ant-Man şi lista poate continua. Dar, cum ar fi arătat distribuţia dacă filmul ar fi apărut în anii '90?

Acest artist a împărtăşit imaginile sale uluitoare pe Instagram şi a obţinut o mulţime de urmăritori.

Chiar şi cei care nu sunt fani Marvel vor fi impresionaţi!Denzel Washington ca Black Panther, David Duchovny ca The Hulk, Alicia Silverstone ca Scarlet Witch și Ben Stiller ca AntmanEddie Murphy ca Falcon, Tom Cruise ca Iron Man și Brad Pitt ca ThorDolph Lundgren ca Vision, Leonardo DiCaprio drept Capitan America, Johnny Depp ca Hawkeye, Cuba Gooding Jr. ca War Machine și Sandra Bullock ca WaspMichael J. Fox ca Spider-Man, Sharon Stone ca Pepper Potts, Brendan Fraser ca Star Lord, și Keanu Reeves ca Dr.

Strange

Foto: boredpanda

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod