Ce personaj din Game of Thrones te reprezintă, în funcţie de zodia ta

Eşti curios să afli ce personaj din Urzeala Tronurilor te reprezintă, în funcţie de trăsăturile de personalitate ale zodiei tale? Află aici răspunsul!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Daenerys Targaryen - Arya Stark - Joffrey Lannister

Daenerys Targaryen este încrezătoare, impulsivă, plină de energie şi mereu pregătită de luptă. Abilităţile sale de conducere sunt extraordinare şi este cuceritoare. Arya Stark este o luptătoare instruită. Se debarasează de pasiune şi de instinct, nu se teme să apere pe cineva. Joffrey Baratheon are un temperament urât, este nerăbdător, imatur şi direct. Vrea ca totul să se întâmple rapid şi nu e cunoscut pentru sensibilitatea sa faţă de ceilalţi.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Davos Seaworth - Gendry Baratheon

Davos Seaworth este loial şi suspicios ca orice Taur. Pentru el e fie viaţă, fie moarte, nimic intermediar! Gendry Baratheon este cu picioarele pe pământ, deci extrem de realist. Trăieşte orice moment ca şi cum ar fi ultimul.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Tyrion Lannister - Petyr Baelish

Tyrion Lannister iubeşte distracţia, se adaptează uşor şi e inteligent ca nativul din Gemeni. Se bazează pe raţiune şi pe logică, vede toate părţile unei situaţii şi e un consilier excelent. Petyr Baelish este manipulativ şi întruchipează latura întunecată a Gemenilor.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Cersei Lannister - Samwell Tarly - Hodor

Cersei Lannister e manipulatoare, răzbunătoare, dar foarte grijulie cu familia ei. Este tenace, protectoare, curajoasă şi merge până în pânzele albe pentru oamenii pe care îi iubeşte, la fel ca un Rac. Samwell Tarly este grijuliu şi are puteri vindecătoare. De asemenea, e un prieten grozav, un familist convins, blând, dar în acelaşi timp puternic. Hodor întruchipează devotamentul suprem.

Leu(22 iulie - 22 august)

Jaime Lannister - Catelyn Stark - Robert Baratheon - Yara Greyjoy - Khal Drogo

Jaime Lannister excelează în tot ceea ce face şi devine cel mai bun în orice situaţie. E imprudent şi drăguţ în acelaşi timp. Catelyn Stark este protectiv, curajos şi plin de pasiune. Robert Baratheon este lăudăros şi plin de mândrie. Yara Greyjoy întruchipează eroismul, este de încredere, iar oamenii se pot baza pe ea. Khal Drogo este pur şi simplu un rege.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Brienne of Tarth - Ser Jorah Mormont - Grey Worm

Brienne of Tarth
este săritor, darnic, susţinător şi de încredere. Loialitatea şi devotamentul său sunt extraordinare, dar împlinirea sa vine prin muncă şi prin sentimentul de utilitate, dar mai puţin prin dragoste sau familie. De asemenea, ţelul său este să călătorească mereu, să se adapteze la locuri şi lucruri noi, ceea ce îl face o persoană extrem de activă. Ser Jorah Mormont se sacrifică constant pentru femeiea pe care o iubeşte şi are o minte ageră. Grey Worm este foarte inteligent, dar nepretenţios, arogant sau manipulator.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Sansa Stark - Margaery Tyrell - Missandei

Sansa Stark a fost la început pură şi copilă, dar a crescut şi a căpătat trăsăturile tipice ale unei Balanţe, cum ar fi să aibă o minte logică. Ea este raţională şi are nevoie de un sens al vieţii. Nu este influenţată de fantezii, s-a prins de jos şi înţelege modul în care oamenii acţionează. Margaery Tyrell este întruchiparea Balanţei. Frumoasă, fermecătoare, prietenoasă şi cu o inimă mare. E maestră în limbajul corpului şi citirea oamenilor. Missandei face tot posibilul ca oamenii din jurul ei să se înţeleagă între ei. E graţioasă şi naturală.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Melisandre

Melisandre e ciudată, spirituală, misterioasă şi senzuală. Face pe oricine să se simtă inconfortabil cu contactul ei vizual intens. Este întruchiparea transformării şi a ciclurilor de viaţă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Tormund Giantsbane - Bronn

Tormund Giantsbane este foarte cinstit, sincer şi, uneori, aiurit. E mereu pro aventură, entuziast şi optimist. Bronn este activ, pătimaş, vesel şi cinstit, cu un simţ al umorului şi o sexualitate deosebite.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Jon Snow - Nedd Stark - Tywin Lannister

Jon Snow are abilităţi de conducere extraordinare. E responsabil şi face ceea ce este corect. Atitudinea lui e una caldă, dar întotdeauna e îngrijorat când lucrurile merg prost. Nedd Stark e un soţ, un tată şi un frate bun. Şi-a educat copiii să aibă principii bune. Este serios şi realist. Tywin Lannister întruchipează latura întunecată a Capricornului. Are o ambiţie nemiloasă, vrea ce e mai bun pentru familia lui cu orice preţ. Pragmatismul său îl face să fie un critic dur.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Varys - Ygritte

Varys este extrem de inteligent, prietenos şi primitor. Asimiliează foarte uşor informaţiile, pentru că priveşte cunoaşterea drept o putere. Întotdeauna iese în evidenţă într-o mulţime. El urmăreşte să fie pace. Ygritte nu poate fi îmblânzită, e prea independentă. De asemenea, e extrem de arogantă şi ştie mai multe decât oricine.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Bran Stark - Jaqen H’ghar - Tommen Baratheon

Bran Stark ştie totul despre lume, pentru că intuiţia lui e excepţională. Ştie ce au ceilalţi de spus înainte de a o face. Jaqen H’ghar îşi schimbă feţele pentru a vedea cum trăiesc alte persoane.E o persoană empatică şi se pune în locul altora şi simt prin ce trec aceştia. Vrea să ajute atât de mult şi, pentru asta, are un set de reguli pentru a preveni problemele. Tommen Baratheon este prea blând pentru a conduce pe cineva.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod