Cindy Crawford, irezistibilă la 47 de ani: Top modelul a uitat să îmbătrânească

Vedeta a realizat un nou pictorial în care demonstrează că trecerea timpului nu are efect asupra sa. Imaginile îi dau dreptate.

Deşi se află la doar trei "paşi" de pragul celor 50 de primăveri, Cindy Crawford nu încetează să uimească: pur şi simplu, arată fantastic!

Vedeta a pozat recent pentru ediţia din decembrie a revistei "C", iar fotografiile relevă cât de puţin îşi arată ea vârsta. La 47 de ani, Cindy Crawford demonstrează că a fost cândva un supermodel şi că încă este un supermodel, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

Într-una dintre imagini Cindy e îmbrăcată cu o cămaşă neagră, cu un singur nasture încheiat, şi cu o fustă lungă, albă, cu o tăietură foarte generoasă, care îi lasă la vedere piciorul lung şi tonifiat. În fundal fotografia se vede puţin din peisajul superb din Malibu.

O altă imagine alb-negru o arată pe Cindy într-o rochie care îi pune în evidenţă formele, în timp ce ea stă cu mâinile în şolduri şi cu părul în bătaia vântului.



Cindy apare apoi într-o ţinută care seamănă cu o pijama strălucitoare, compusă dintr-o bluză cu doi nasturi şi pantaloni lungi, foarte largi.



Pictorialul include şi fotografii color. Într-una dintre acestea, Cindy poartă o bluză neagră, iar în cealaltă ea străluceşte într-o rochie bronz.



Dacă în imaginile din interiorul revistei vedeta apare numai cu ochii închişi, privirea ei poate fi admirată însă pe copertă, relatează Daily Mail.



Cindy Crawford a fost recent protagonista unui alt pictorial, de data asta unul sexy, publicat în revista V. Într-una dintre imagini, ea stă întinsă pe iarbă, într-un decor ce aminteşte de un camping, şi îşi sprijină capul pe un câine. Acoperită cu o pătură în pătrăţele, Cindy îşi expune picioarele lungi şi foarte bine lucrate.



Într-o altă imagine, ea este îmbrăţişată pasional de manechinul Clemen Chabernaud. Îmbrăcată doar cu o jachetă de piele, Cindy îşi împinge spatele spre partenerul ei, simulând o ipostază foarte senzuală.



Cindy Crawford şi-a început cariera în anii '80, când avea doar 16 ani. Celebră pentru aluniţa de deasupra buzei superioare, ea a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru toate marile case de modă şi a pozat pe copertele a sute de reviste de modă de-a lungul carierei sale de top-model, notează Mediafax.

Succesul din cariera de model a transformat-o într-o celebritate şi i-a adus numeroase contracte publicitare, roluri în filme pe marile şi micile ecrane, dar şi calitatea de purtătoare de cuvânt a mai multor organizaţii umanitare.

Cindy Crawford s-a căsătorit în 1991 cu actorul Richard Gere, pe când ea avea 25 de ani, iar el 42, o diferen?ă de vârstă care, spune ea, a contat. Cei doi au divorţat patru ani mai târziu. În 1999, Cindy s-a căsătorit cu Rande Gerber.

Vedeta are doi copii, Kaia şi Presley, în vârstă de 12, respectiv 14 ani.

Succesul repurtat în cariera de model a transformat-o într-o celebritate şi i-a adus numeroase contracte publicitare, roluri în filme pe marile şi micile ecrane, dar şi calitatea de purtătoare de cuvânt a mai multor organizaţii umanitare.

 

Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Noiembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod