Cindy Crawford a împlinit 55 de ani: Acum regretă pozele nud

Una dintre cele mai frumoase femei din lume în anii '90 a ajuns la vârsta la care îi pare rău că a cedat presiunii pentru a poza nud. Dar acesta e singurul ei regret după o carieră de succes.
Sună ciudat, dar Cindy Crawford, asemenea multor femei celebre care domină de câteva decenii industria divertismentului și pe cea a frumuseții, a împlinit 55 de ani. Cynthia Ann Crawford s-a născut pe 20 februarie 1966 în DeKalb, Ilinois, SUA, și a fost descoperită la vârsta de 16 ani de un fotograf. A concurat la competiția Elite Model Management's Look of the Year când avea 17 ani, iar apoi a fost reprezentată de agenția Elite din Chicago.

În anii '80 și '90, Cindy Crawford a fost una dintre cel mai bine cotate modele americane. A avut numeroase apariții în reviste celebre precum Vogue, W, People, Elle, Cosmopolitan și Allure. Ea a apărut în diverse reclame și clipuri TV, precum și în câteva filme și seriale.

Cindy Crawford a dominat moda anilor '80 - '90 şi a făcut parte din grupul "supermodelelor" din acea perioadă, alături de Naomi Campbell, Linda Evangelista, Claudia Schiffer, Helena Christensen, Elle Macpherson şi Christy Turlington. A fost desemnată cel mai bine plătit top-model în clasamentul revistei Forbes din 1995 şi a fost imaginea unor branduri de lux precum Versace şi Omega.

Între 1991 și 1995, vedeta a fost căsătorită cu actorul american Richard Gere.
În 1998, ea s-a căsătorit cu Rande Gerber cu care are doi copii, Presley Walker, născut pe 2 iulie 1999, și Kaia Jordan, născută pe 3 septembrie 2001, care a devenit, la rândul ei, model.

Cindy Crawford a renunțat la modeling în anul 2000, iar în 2005 a creat o linie de produse de înfrumusețare alaturi de doctorul Jean Louis Sebagh.

De ce o scotea din sărite Kate Moss


Astăzi, la 55 de ani, după o carieră de succes care se întinde pe parcursul a trei decenii, Cindy Crawford spune că de-a lungul anilor și-a schimbat atitudinea față de fitness și de sănătatea sa în general și are un singur regret: că a cedat prea ușor presiunii pentru a poza nud.



Într-un interviu publicat în această lună de Red Magazine și-a amintit de perioada din tinerețe în care Kate Moss o enerva fiindcă mânca hamburgeri și cartofi prăjiți, în timp ce ea răbda pentru că avea grijă de siluetă.

"Nu-mi place cuvântul <<dietă>>, dar continui să mânânc sănătos. Nu am fost niciodată genul care poate mânca orice - Kate Moss mă enerva când mânca burger și cartofi prăjiți și mai și fuma o țigară!"
, a spus ea.



"Când m-am mutat la New York, știam că dacă nu-mi schimb felul în care mâncam, nu mi se mai potriveau hainele și, apropo, hainele erau mult mai largi decât acum. Dar felul în care am făcut mișcare s-a schimbat. La 20 de ani, trăgeam tare și făceam exerciții în casă. Apoi au venit copiii și mi-am dat seama că exercițiile mă oboseau, iar eu trebuia să mă energizez", a spus Cindy, amintind despre fiul său, Presley (21 de ani) și Kaia (19 ani).

"Acum obiectivul meu este să nu-mi fac rău. Așa că am introdus în rutina de întreținere mai mult stretching și Pilates și nu simt că mai trebuie să fac exercițiile acelea grele", a explicat ea.

Singurul regret


Cindy a vorbit și despre modelling, explicând că s-ar fi simțit împăcată cu fotografiile nud pe care le-a făcut dacă nu i s-ar fi impus. "Am făcut o grămadă de poze nud și în costum de baie, dar cele pe care le regret sunt cele pe care m-am simțit presată să le fac", a spus vedeta.

"Când am lucrat pentru Playboy cu Herb Ritts, m-am simțit foarte confortabil. Puteam să distrug toată ședința foto dacă voiam, iar asta mi-a permis să mă simt în siguranță.

Dar au fost momente când nu am simțit că am o voce. Am pozat în costum de baie pentru Sports Illustrated la începutul carierei mele și femeia care superviza totul era foarte impunătoare. Îmi amintesc că am fost în Thailanda și la prima ședință foto voia să port un turban. Atunci m-am gândit că oamenii care citesc Sports Illustrated nu consideră turbanele foarte sexy și am spus asta, dar nu i-a plăcut. Am făcut doar o mică poză pentru revistă. Mi-am zis: <<Ce să vezi, sunt pusă la colț pentru că am spus ce gândesc - dar nu mă afectează>>", a povestit ea.

Cindy a explicat și cum a reușit să se împace cu defectele sale: "Când ești tânăr, ai frumusețea și puterea vârstei, dar pui presiune pe tine și încă n-ai lucrat îndeajuns în interior. Pe măsură ce îmbătrânești, înțelegi cine ești, dar te gândești că nu erai obișnuit să fii așa. Poate că asta e ideea, nesiguranța și defectele te fac uman."

Copiii merită orice efort


Vedeta care este căsătorită cu Rande Gerber din 1998 a spus că prietenia strânsă este cheia căsniciei sale fericite. "Simt că dacă nu aș fi fost pentru totdeauna cu soțul meu, am fi fost prieteni.

Sigur, trebuie să existe o chimie sexuală, dar relația noastră e bazată pe prietenie și respect mutual", a explicat Cindy.

Citește și: Jane Seymour a împlinit 70 de ani. Vedeta arată uimitor la această vârstă


În schimb, creșterea copiilor este o sarcină foarte complicată, dar merită orice efort: "Parentingul e cel mai greu și cel mai satisfăcător job. Eu și Rande îi facem pe copii să se simtă incluși. Dacă avem prieteni la masă, ei stau cu noi și cred că le prinde bine. Se simt bine printre oameni mai în vârstă și pun întrebări."

"Ce aș fi putut face mai bine? Probabil să nu le ofer ajutor decât dacă îmi cereau ei. Vrei să faci totul pentru copiii tăi, dar când le stau aproape și le ofer sfatul meu ei sunt mai dispuși să mă asculte. Când îi ajut fără să-mi ceară asta, îi enervez", a spus supermodelul.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod