Charlize Theron a împlinit 46 de ani. 35 de imagini cu una dintre cele mai frumoase femei din lume

Charlize Theron a împlinit 46 de ani pe 7 august și a sărbătorit alături de familie și prieteni printr-o petrecere tematică în stilul anilor '80.
Actrița a postat pe Instagram o imagine în care apare pe un iaht purtând o un tricou cu mesajul „Birthday Girl” (Sărbătorita), pe care l-a completat cu o pereche de pantaloni scurți de blugi și accesorii în stilul anilor '80 - mănuși mov din plasă și un colier colorat din mărgele. Starul din „Mad Max: Fury Road” a mai publicat și o fotografie de grup de la petrecere, în care invitații poartă ținute retro.

Nu am reușit să ajung la balul de absolvire, dar în acest an de ziua mea prietenii meu au decis să schimbe asta. Îi iubesc pe acești oameni mai mult decât pot exprima în cuvinte”, a scris Charlize pe Instagram.


Numai ei puteau să știe că o petrecere de bal în stilul anilor '80 este petrecerea mea de vis.
Ce familie, ce seară!
”, a adăugat vedeta.

Citește și: Lourdes Leon, fiica Madonnei, pe coperta revistei Vogue. „Oamenii cred că sunt un copil bogat, fără talent, căruia i s-a oferit totul”


Starul de origine sud-africană a primit numeroase urări de la mulți ani în secțiunea de comentarii, de la prietenii ei faimoși.


„La mulți ani, Regina Balului!”, a scris Andy Cohen, iar Melanie Griffith a postat „La mulți ani, frumoasă Charlize!!!”

În anul 2018 Charlize a vorbit într-un interviu pentru InStyle despre îmbătrânire și abordarea ei mereu în schimbare legată de acest subiect.

Sunt zile în care îmi iubesc fața și nu am nicio problemă cu ridurile din jurul gurii și ochilor. Apoi sunt zile în care îmi spun 'Poate e timpul să-mi fac un lifting facial'.
Și este OK
”, a declarat actrița.

Nu înseamnă că nu vreau să îmbătrânesc. Cu cât înțelegem mai bine că este normal și face parte din procesul vieții, cu atât mai mult vom elimina acea presiune. Fii blândă cu tine însăți. Ia fiecare zi așa cum vine”, a adăugat Theron.

Ea spune că percepția asupra frumuseții i-a fost definită de mama sa, Gerda. „Mama mea a jucat un rol important pentru că a definit foarte mult din ceea ce cred că este frumusețea. Am fost norocoasă pentru că am început să călătoresc de la o vârstă fragedă și am văzut ce fac oamenii din alte locuri, ce mănâncă, cum miros și cum arată.
Am crescut în Africa de Sud, o țară care are mai multe culturi decât oricare alt loc din lume. Toate acestea m-au făcut să conștientizez multe
”, a declarat actrița.

Charlize a trecut prin momente dificile în timpul copilăriei și adolescenței. Tatăl său, care era alcoolic, devenea adesea violent, iar în iunie 1991 le-a amenințat pe Charlize și mama sa, Gerda, cu arma și a tras câteva focuri spre ele. Mama lui Charlize a luat propria armă și l-a împușcat mortal. Incidentul a fost declarat autoapărare, iar mama actriței nu a fost pusă sub acuzare.

Charlize Theron a câștigat în anul 2004 Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță în rol principal, pentru interpretarea din „Monster”.
Actrița nu a fost căsătorită niciodată și are două fiice adoptate: Jackson, care este transgender și a fost adoptată în 2012, și August, pe care a adoptat-o în anul 2015.

Foto: Hepta;  Instagram/charlizeafrica
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
8 August 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod