De la femei obișnuite la regine. 25 de transformări spectaculoase

Fiecare femeie este frumoasă în felul ei, indiferent de ceea ce crede despre ea însăși.
Un proiect de transformare rusesc numit Perezagruzka (restart) și o versiune locală a unui show internațional, 10 Years Younger, au decis să demonstreze că pot transforma femeile obișnuite în regine.

Deși ambele proiecte au același scop, și anume să facă femeile să se simtă mai frumoase și mai încrezătoare, nu sunt chiar identice.

Perezagruzka

Unul dintre ele, Perezagruzka, se concentrează pe femeile mai tinere care au nevoie de o schimbare de stil și de un nou început de viață. Echipa le schimbă coafura, le oferă câteva sfaturi de machiaj și îngrijire a pielii, le regândește alegerile vestimentare și rezolvă alte probleme minore, cum ar fi, de exemplu, solicitarea ajutorului unui dentist.

10 Years Younger

Celălalt proiect, 10 Years Younger, necesită o muncă mai serioasă pentru a combate procesul de îmbătrânire și schimbările cu care vine această etapă a vieții.


Totul pornește de la interior!


Niciunul dintre proiecte nu se concentrează doar pe exterior așa cum am fi tentați să credem. Se acordă importanță și laturii interioare, deoarece se crede că aceasta ne influențează felul în care arătăm. De aceea, psihologii stau de vorbă cu oamenii din emisiune. Fiecare dintre ei își spune propria poveste și, uneori, aceasta este cu adevărat dramatică. Ei vorbesc, plâng, încearcă să-și privească viața dintr-un alt unghi și, în cele din urmă, realizează ceva cu adevărat important pentru ei înșiși.


Desigur, nu toate trasformările sunt simple. Unele dintre ele necesită mult timp, de exemplu dacă o femeie este supusă unei intervenții chirurgicale plastice.

Nu este vorba de magie aici


Deși toate schimbările par o magie, toate acestea sunt rezultatul muncii unei echipe întregi de stiliști, experți în modă, stomatologi, make-up artiști și mulți alții.

Aceste femei devin cu adevărat regine aproape peste noapte, dar ele primesc un real ajutor și chiar devin educate despre cum să aibă grijă de ele în viitor pentru a se menține astfel.


Totuși, obiectivul principal al acestor proiecte este de a le arăta femeilor cât de frumoase sunt, să le ajute să se privească cu alți ochi și să le ofere încrederea care le lipsește.

Cu toate acestea, chiar dacă experții fac tot posibilul să ajute, uneori se confruntă cu dificultăți. Nu toate femeile sunt mulțumite de noul lor look sau stil. Unele dintre ele se ceartă cu stiliștii care le forțează să iasă din zona lor de confort. Totuși, cele mai multe dintre ele ajung să accepte noua lor înfățișare și sunt de acord că aceasta le reprezintă mult mai bine.


Sursă: brightside
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Valentina pe 30 Iun 2022, 11:08
    Cum poti sa te inscrii intr un astfel de program

    Am 53 de ani si niciodata nu mi a placut de mine cum arat ...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod