10 vedete care au purtat aceleași ținute pe covorul roșu, dar într-un mod diferit

Se spune că accesoriile sunt cele care dau „viață” și personalitate unei ținute.
Acest lucru este cel mai bine demonstrat de celebritățile care ajung să poarte la un moment dat aceleași ținute, uneori chiar în timpul aceluiaș eveniment.

Bineînțeles, este coșmarul oricărui stilist care alege ținuta unei celebrități pentru covorul roșu. Dar astfel de incidente sunt inevitabile.
 
Citește și: Secretele de frumusețe care o ajută pe Cindy Crawford să arate impecabil la 55 de ani 

Cu toate acestea, deși aleg piese vestimentare identice, vedetele reușesc uneori să arate complet diferit, în funcție de accesoriile pentru care optează.
 
De la pantofi, poșetă, stilul de machiaj și coafura aleasă, micile detalii pot face diferența dintre două ținute cu aceeași piesă.
Mai mult, un incident recent demonstrează că atât femeile, cât și bărbații pot purta accidental aceeași ținută.
Este cazul actriței Jennifer Aniston și a cântărețului britanic Harry Styles.

Jennifer a atras atenția tuturor cu fotografiile realizate pentru numărul din septembrie al revistei InStyle, dar costumul său retro cu imprimeu în tonuri de maro a fost cel care a făcut valuri pe rețelele de socializare.

Fanii au observat rapid că Aniston, în vârstă de 52 de ani, a purtat exact același costum Gucci pe care Harry Styles, în vârstă de 27 de ani, l-a purtat la Gala Brit Awards în luna mai.
Și nu este prima dată când cei doi aleg accidental aceeași ținută.
Harry a purtat un tricou cu mesajul „Save the Drama for Your Mama” (Păstrează drama pentru mama ta) purtat de Rachel, personajul interpretat de Jennifer în serialul „Friends”.
 
 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod