Celine Dion, exemplul unei femei puternice: „Viața mea a început după 50 de ani“

La 51 de ani, Celine Dion și-a redescoperit forța și fericirea


Celine a vorbit și despre prezentul său, mărturisind că acum se simte mai puternică decât oricând, iar asta li se datorează în mare parte celor trei copii. Ea l-a evocat încă o dată pe René, cel care i-a clădit cariera muzicală încă de la vârsta de 12 ani, când a descoperit-o, dându-i "atât de multă energie, putere și gândire pozitivă" înainte de a pleca. Acum, vedeta este și mamă și tată pentru copiii săi: "Copiii cresc și îi urmăresc. Mă uit la ei și simt că am reușit un lucru măreț. Sunt atât de mândră", a spus ea, adăugând că acum se simte mai frumoasă ca oricând: "Este puterea aceasta care vine odată cu maturitatea (...). E neprețuită."

Celine a dezvăluit că este din nou îndrăgostită, la 51 de ani, dar nu a dorit să ofere alte detalii despre acest subiect: "Sunt îndrăgostită.

Dragostea nu înseamnă neapărat să te căsătorești din nou", a subliniat ea, după care a vorbit în termeni mai vagi: "Când văd un curcubeu, când văd un răsărit... un dans frumos, râd, plâng. Sunt îndrăgostită. Urc în fiecare seară pe scenă, fiindcă îmi place ce fac. Așa că sunt foarte îndrăgostită."

La începutul anului, Celine Dion a vorbit despre zvonurile că ar avea o relație cu mai tânărul dansator spaniol Pepe Muñoz, în vârstă de 34 de ani, cu care a fost văzută la Paris, în mai multe zile, ținându-se de mână. Cei doi au avut mai multe apariții împreună în capitala Franței, unde au urmărit mai multe show-uri la Săptămâna Modei Haute Couture, și au fost fotografiați în ipostaze destul de apropiate pentru doi prieteni.

Ei au negat anterior că ar avea o relație, punându-și apropierea pe seama prieteniei, iar Céline a spus că Pepe o antrenează și o ajută să se mențină în formă.

"Da, există un alt bărbat în viața mea, dar nu omul din viața mea.
Am început ca prieteni, a evoluat... dar hai să nu amestecăm totul. Suntem cei mai buni prieteni. Normal că ne îmbrățișăm, ne ținem de mână și ieșim împreună, iar oamenii văd asta. El îmi dă mâna ca să mă sprijin"
, a explicat vedeta în luna ianuarie, adăugând că nu se enervează când oamenii își imaginează că ei s-au mutat împreună, pentru că Pepe este "arătos" și "cel mai bun prieten" al ei. "Cred că sunt în cel mai bun moment din viața mea acum. Vreau să mă bucur de fiecare moment. E ca și cum aș avea un al doilea suflu, un nou vânt sub aripi, am o perioadă bună", a mai spus Celine Dion.

Cântăreața are trei copii cu fostul ei soț, René Angelil - René-Charles, în vârstă de 18 ani, și gemenii Nelson și Eddy, în vârstă de opt ani.


Relația dintre Céline Dion și René Angélil a început pe plan profesional când artista avea 12 ani, iar el i-a devenit manager, demonstrând o încredere oarbă în viitorul ei până într-acolo încât și-a ipotecat casa pentru a-i finanța albumul de debut.

Povestea lor de dragoste s-a înfiripat când artista avea 19 ani, iar nunta lor extravagantă, organizată în 1994, a fost transmisă în direct de televiziunea canadiană.

În ciuda dificultăților pe care le-au întâmpinat în încercarea de a avea copii, ei au devenit părinții a trei băieți: René-Charles, născut în 2001, și gemenii Eddy și Nelson, născuți în 2010. Angélil a mai avut trei copii dintr-o relaţie anterioară, respectiv pe Anne-Marie, Patrick şi Jean-Pierre.

René Angélil a renunțat în 2014 să o managerieze pe Celine Dion pentru a se concentra pe sănătatea sa, dar a continuat să se implice în deciziile de business care îi priveau cariera artistei.
El a murit pe 14 ianuarie 2016, la 73 de ani, în reşedinţa sa din Las Vegas, din cauza unui infarct, după ce a luptat timp de trei ani cu un cancer la gât.



Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod