Cele mai frumoase fotografii cu familia regală realizate de Kate Middleton

Nu este un secret faptul că Ducesa de Cambridge este pasionată de fotografie.
De curând a lansat chiar și un proiect național prin care îi încurajează pe britanici să documenteze cu ajutorul fotografiilor perioada petrecută în carantină.

De-a lungul timpului, Kate a realizat numeroase fotografii de familie care îi au în prim plan pe membrii familiei regale. De fapt, soția prințului William și-a asumat rolul de fotograf neoficial al casei regale. Pentru că ea este cea care se află în spatele aparatului, și nu un necunoscut, face ca imaginile realizate cu cei trei copii ai săi și restul membrilor familiei să fie mult mai naturale și intime.
În 2015, Kate a publicat primul portret oficial al prințesei Charlotte.
Potrivit specialistului în familia regală Camilla Tominey, ducesa de Cambridge a fost inspirată de Regina Victoria a Suediei care a adoptat o strategie similară în cazul familiei sale, în încercarea de a ține la distanță paparazzii.

Talentul fotografic al lui Kate se face remarcat în special când vine vorba de fotografii cu soțul său, Prințul William, și cei trei copii ai lor - Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Descoperă în galerie câteva dintre cele mai frumoase fotografii realizate de Kate Middleton cu membrii familiei regale.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
14 Mai 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod