Cea mai sexy gravidă din lume: Megan Fox arată incredibil într-o rochie mulată

Văzută din spate, ai putea să juri că e imposibil să fie însărcinată: cu picioarele ei zvelte şi cu o talie fără grăsime, Megan Fox ar putea urca oricând pe un podium de prezentare. Vedeta arată uimitor şi îşi permite să poarte fără probleme o rochie mulată.

Văzută din spate, îţi vine să juri că e imposibil să fie însărcinată: cu picioarele ei zvelte şi cu o talie fără grăsime, Megan Fox ar putea urca oricând pe un podium de prezentare. Vedeta arată uimitor şi îşi permite să poarte fără probleme o rochie mulată.

Actriţa în vârstă de 26 de ani şi soţul ei, actorul Brian Austin Green, vor deveni părinţi în această toamnă. Megan şi-a păstrat însă silueta şi de la distanţă nici nu pare că e gravidă. Ea a fost fotografiată duminică, în Los Angeles, purtând o rochie înflorată şi mulată, la care a asortat o pereche de platforme roşii, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Megan Fox suportă foarte bine sarcina.

Cu un chip perfect şi o talie de invidiat, fără multe kilogramne în plus, ea a ieşit la o cafea alături de sora sa, Kristi. Actriţa s-a simţit foarte bine şi a fost pusă pe glume, făcând-o pe Kristi să râdă în hohote.

Se pare că sarcina a maturizat-o pe Megan, judecând după ultima ei postare pe Twitter, notează jurnaliştii britanici. "Caută ceva pozitiv în fiecare zi, chiar dacă în unele zile trebuie să cauţi mai mult. Provocările te fac mai puternic", a scris ea.

Vestea că vedeta este însărcinată cu primul ei copil a devenit publică în luna martie, dar, la început, cuplul nu a confirmat informaţia.
În următoarele două luni, imaginile surprinse de fotoreporteri au reuşit să elucideze misterul, dar n-a fost simplu de la început, întrucât sarcina nu era foarte evidentă.

Deşi cei doi actori sunt căsătoriţi de doi ani, sarcina actriţei în vârstă de 25 de ani a reprezentat o surpriză. Megan Fox şi Brian Austin Green s-au cunoscut în 2004 şi s-au logodit în 2006, dar la începutul anului 2009 s-au despărţit. Ei şi-au unit destinele un an mai târziu.

Bebeluşul mult aşteptat va fi primul copil pentru Megan, dar al doilea pentru soţul ei, Brian, care mai are un fiu, Kassius, în vârstă de zece ani, cu prima soţie, actriţa Vanessa Marcil.



Foto: Daily Mail

22 August 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nice_brunette pe 23 Aug 2012, 12:32
    :)

    Superba ca intotdeauna!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod