Ce a învățat Prințul Harry de la Meghan Markle: „Nu știam că așa ceva exista înainte să o cunosc pe ea“

Prințul Harry a dezvăluit că soția lui i-a deschis ochii asupra realității sumbre a partizanatului și rasismului.
Intr-un dialog cu activistul Patrick Hutchinson, gazduit de editia britanica a revistei GQ, Printul Harry a dezvaluit ca nu era constient de toate efectele partizanatului rasial pana cand nu a cunoscut-o pe Meghan. In perioada in care ea a lucrat in cadrul casei regale britanice si chiar si dupa ce a renuntat la indatoririle regale, Meghan Markle a facut o prioritate din denuntarea rasismului si din lupta pentru egalitatea de gen, noteaza Harper’s Bazaar.
Ce a inteles Harry punandu-se in locul sotiei

„Nu poti sa arati cu degetul, mai ales cand e vorba de partizanatul inconstient.
Dar cand il intelegi sau te simti putin inconfortabil, este raspunderea ta sa iei atitudine si sa te educi, pentru ca ignoranta nu mai e o scuza”,
a spus Harry, vorbind despre sursa rasismului. „Si partizanatul inconstient, din cate am inteles eu, cu educatia pe care o am, nici nu stiam ce este de fapt. Habar n-aveam ca exista. Apoi, oricat de trist este sa o spun, mi-a luat multi, multi ani sa il inteleg, mai ales cand m-am pus pentru o zi sau o saptamana in locul sotiei mele”, a adaugat el.

Harry a continuat, spunand ca mutarea in Statele Unite impreuna cu Meghan si fiul lor, Archie Mountbatten-Windsor, in toiul ciocnirilor rasiale care au ravasit America, l-a ajutat sa inteleaga mai bine necesitatea unei societati mai corecte.
Citește continuarea pe andreearaicu.ro
13 Noiembrie 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod