Catalina Mustata - "Bine ar fi sa renuntam la ipocrizie"

"Acasa sunt casnica, si nu glumesc"

Cum este Catalina Mustata acasa?


Acasa sunt casnica, si nu glumesc. Sunt cel mai normal om cu putinta.

Ce ne puteti spune despre familia dumneavoastra?


Pot sa spun doar ca sunt demna de invidiat. Am o familie cu personalitate, numeroasa, diversa si unita. In mare parte, suntem artisti si nu uitam sa colaboram de cate ori este cazul.

Stiu ca sunteti casatorita de mult timp. Cum ati rezistat impreuna in aceasta lume care, dupa cum se observa, nu prea este compatibila cu mariajul?


Lumea nu e compatibila cu ea insasi, deseori. Simptomul de care vorbiti este real, lumea nu mai crede in conventii si bine face. Casatoria este o conventie, poti vorbi insa despre potrivirea dintre oameni si cupluri, iar eu, iata ca fac parte din categoria celor care si-au gasit jumatatea. E o chestiune de noroc, recunosc.

Cine canta la dumneavoastra in casa: gaina sau cocosul?


Intrebarea mi se pare foarte interesanta. N-am cronometrat de cate ori canta cocosul si cat caraie o gaina dupa ce a facut oul. E absurd sa te gandesti ca intr-un cuplu se practica dictonul "Care pe care".

Aratati foarte bine si asta se poate vedea cu ochiul liber. Faceti ceva deosebit pentru acest lucru sau este vorba de gena?


Da, este vorba despre o gena care ma impinge sa gandesc pozitiv si sa ma bucur de viata care ne este data pentru o singura data. Iar daca eu nu bag ridurile in seama, sper ca nici ele nu ma vor marca definitiv.

Aveti vreun regret?


Da, ca nu calatoresc cu viteza gandului.

Care sunt pasiunile Catalinei Mustata?


Meseria mea si nepotii.

Atunci cand aveti timp, ce emisiuni TV urmariti?


N-am timp.

Care este modelul dumneavoastra in meseria pe care v-ati ales-o?


Peter O'Toole si Katharine Hepburn.

Alaturi de cine ati vrea sa jucati?


Alaturi de ei, dar nu cred ca mai e posibil in aceasta viata, asadar mizez pe urmatoarea...
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • _smedescu pe 5 Nov 2008, 11:01
    va multumesc pt ca existati

    Imi place tot ce citesc in aceasta revista.Ma bucur mult ca am intrat in comunitatea evelor.Sa fiti sanatosi si sa ne bucurati mult timp de aici inainte.

    0
    0

  • Danuta pe 26 Oct 2008, 13:08
    Ipocrizia

    Serialul e prea tare. Doamna Catalina se integreaza perfect in acest rol.Nota 10 cu felicitari.Insa nu stiu care dintre noi ar avea curajul sa o ia de la capat cum a reusit Roxana in film.

    0
    0

  • ana marya pe 25 Oct 2008, 13:03
    ipocrizia

    ceea ce a spus doamna catalina are logica daca am fi toti macar mai putin ipocriti viata ar avea alt sens mai ales cand suntem ipocriti cu noi insine

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod