Cătălin Botezatu: 6 iubite imaginare

Cătălin Botezatu a încetat să mai fie designer şi a început să fie actor într-o telenovelă. Cel puţin aceasta este imaginea pe care o lasă dincolo de emisiunile TV şi prezentările de modă pe care încă le mai face. De mai bine de 2 ani de zile, brandul Cătălin Botezatu este alimentat de picanterii, de cancanuri, iar ştirile despre festivaluri de modă importante la care participa acum câţiva ani sunt, astăzi, înlocuite cu informaţii despre ultima achiziţie în materie de... femei. Totul a început de la Bianca Drăguşanu, actuala iubită a lui Adi Cristea, şi se continuă astăzi, culmea, cu Denisa Nechifor, fosta iubită a lui Adi Cristea, mama copilului fotbalistului.

Între cele două proaspete frumuseţi au mai existat însă, câteva femei importante, care au cunoscut linguşelile lui Botezatu. De reţinut este faptul că de fiecare dată când o femeie devine interesantă pentru mass-media, din diverse motive, devine brusc interesantă şi pentru Cătălin Botezatu.
1 din 7

Cătălin Botezatu şi Bianca Drăguşanu

Această poveste, care încă ne mai bântuie, a fost de departe cea mai mediatizată relaţie a designerului. Este drept că şi acest mit al Cenuşăresei, în jurul căruia a fost construită toată povestea, a dat greutate subiectului, însă nu trebuie să omitem şi interesul celor doi participanţi direcţi la acţiune. Fiecare minus la capitolul popularitate şi apariţie media a însemnat obligatoriu o nouă ceartă, împăcare, bătaie, scandal cu Bianca, de care profita din plin designerul de modă. Declicul s-a produs în momentul în care Bianca Drăguşanu, novice în domeniu, nu a mai reuşit să-şi gestioneze corect dragostea pentru Adi Cristea, lăsând-o să devină publică. Atunci, planul lui Botezatu a fost dat peste cap, dar s-a reorientat rapid.
7 Decembrie 2011
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod