Călin Popescu Tăriceanu, un soţ în serie. S-a însurat a cincea oară!

Călin Popescu Tăriceanu este un bărbat care iubeşte femeile. Blonde, brunete sau roşcate, politicianul le vrea pe toate. Şi nu numai că le iubeşte, ci le ia şi de nevastă. O singură condiţie are, să fie mai tânără decât el.

"Cu femeile cu care m-am iubit, m-am şi însurat", declara în urmă cu ceva ani, Călin Popescu Tăriceanu într-un interviu. Şi chiar nu a exagerat cu această afirmaţie. Politicianul s-a însurat, ieri, pentru a cincea oară, cu Loredana Moise, artist plastic. Ceremonia a avut loc la Casa de căsătorii a Sectorului 1, iar la aceasta au participat doar apropiaţi ai celor doi.

Pentru fericitul eveniment Tăriceanu a purtat un costum, clasic, la care a accesorizat un papion roşu, iar Loredana a ales o rochie verde, elegantă.

Iniţial, nunta celor doi era programată pentru luna mai, dar mama politicianului a murit cu o zi înainte ca cei doi să se cunune civil.

De aceea, petrecerea de pe 25 mai de la Palatul Snagov a fost anulată.

Noua doamnă Tăriceanu are 35 de ani, fiind cu 26 de ani mai tânără ca fostul premier, este din Buzău şi a absovit Arte Plastice. Acum cochetează cu moda şi are un atelier de creaţie vestimentară. Gurile rele susţin că de această dată politicianul nu prea vroia să scoată actele, însă buzoianca a ştiut ce să facă astfel încât să devină nevastă cu acte în regulă.
   
A mai avut patru neveste

Prima căsătorie a lui Tăriceanu a avut loc în anul 1976, cu o colegă de facultate, stabilită acum în America.
Pe acea vreme, actuala nevastă avea doar doi ani. "Cred că era în 1976, de-abia terminasem facultatea. A durat până în 1980", povestea acesta pentru Libertatea, fără să dea mai multe detalii.

A doua oară, Călin Popescu Tăriceanu s-a însurat cu Livia, fata fostului ambasador al României în Israel, Valeriu Georgescu (agent al României cu conexiuni importante în Securitate și Partid).
Primul copil, cu a treia nevastă

A urmat Cornelia Trântescu, care, în anul 1996, i-a dăruit primul copil: Călin jr. Gurile rele susţin că cea de-a treia nevastă ar fi declarat, în anul 1992, la Notariatul de Stat al sectorului 5, că este de acord ca vărul ei (Călin Popescu Tăriceanu) să stabilească sediul unei firme în apartamentul său, proprietate personală.
"Nu este lamurită poziția Corneliei Trântescu, care, deși a declarat că este verișoară cu Tăriceanu, nu a șovăit să se căsătorească, ulterior, cu el. Colaborarea fructuoasă de afaceri a dus, de fapt, la hotărârea celor doi de a-și uni destinele. Se pare că Tăriceanu și Cornelia erau căsătoriți de mai mulți ani, dar au ascuns acest lucru", scria 9 AM care cita revista "Q Magazine" și cotidianul "Gardianul".

Cea mai mediatizată relaţie, cu Ioana

Tot în anul 1996, a cunoscut-o pe Ioana (a patra nevastă), care avea doar 19 ani în acea perioadă. Cu Ioana s-a căsătorit în anul 2003 şi a divorţat în anul 2011.

Cei doi au împreună un băiat, Mihai. De altfel, relaţia lor a fost cea mai mediatizată. Presa a scris că Ioana și Călin s-au cunoscut pe Calea Victoriei în timpul unei manifestații organizate de Convenția Democrată, cu puțin timp înainte de alegerile din 1996.

26 Iulie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • loredana pe 1 Aug 2013, 00:00
    calin popescu tariceanu

    Numele primei sotii este actuala Carmen Hara.Cred ca l-a folosit ca trambulina pt SUA.El stia ca e amatoare de alt gen si de aceea ii tine secret numele,Insa daca l-a dus si a reusit sa il aduca in fata ofiterului de Stare Civila, fata era desteapta, sau bine sfatuita.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod