Caitlyn Jenner

Caitlyn Jenner nu mai vrea să fie femeie. Dezvăluirile unui scriitor

Potrivit autorului cărţii „Kardashian Dynasty“, Caitlyn Jenner regretă că a început tratamentul pentru schimbarea de sex şi vrea să redevină bărbat.

A produs ceva vâlvă Ian Halperin cu ultimele lui dezvăluiri despre Caitlyn Jenner. Autorul volumului "Kardashian Dynasty: The Controversial Rise of America’s Royal Family" ("Dinastia Kardashian: Ascensiunea controversată a familiei regale a Americii") susţine că vedeta regretă începerea tratamentului pentru schimbarea de sex. Mai mult, sunt şanse ca în următorii ani Jenner să renunţe la planul său de a se tranforma fizic în femeie şi să redevină bărbat.

Halperin spune asta bazându-se pe informaţiile obţinute din mai multe surse care susţin că fostul medaliat olimpic nu se simte bine cu noua identitate.

"O sursă mi-a confirmat că Jenner s-a plâns că nu mai vrea să facă schimbarea de sex şi că se gândeşte să redevină Bruce Jenner", a declarat scriitorul pentru publicaţia The Wrap, citată de cotidianul Washington Post.

Contactat de New York Daily News, un reprezentant al vedetei a afirmat că nu merită să comenteze "asemenea declaraţii idioate". "Evident că nu este adevărat", a spus acesta.

În vârstă de 66 de ani, Jenner s-a consacrat ca unul dintre cei mai puternici susţinători ai comunităţii persoanelor transgender după ce în iunie anul trecut şi-a făcut publică noua identitate.
Caitlyn şi-a prezentat pas cu pas transformarea fizică şi mentală în tranziţia dintre genul masculin spre cel feminin, expusă în reality show-ul "I Am Cait", notează Washington Post.

15 Mai 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod