Vanessa Williams

Ca două surori: Vanessa Williams are 53 de ani, dar arată la fel de bine ca fiica ei

Vanessa Williams ?i fata ei
Actriţa şi cântăreaţa americană arată foarte bine la 53 de ani


Actriţa şi cântăreaţa americană s-a căsătorit în 2015, chiar de Ziua Independenţei Statelor Unite (4 iulie), cu Jim Skrip, un contabil pe care l-a cunoscut în timpul unei vacanţe petrecute în Egipt.

Vanessa Williams, născută pe 18 martie 1963, este un fost model, cântăreaţă, compozitoare şi actriţă. În 1984, ea a devenit prima femeie afro-americană care a fost încoronată Miss America, însă acest titlu i-a fost retras după ce câteva fotografii nud ale ei au apărut într-o revistă pentru bărbaţi, notează Mediafax.

Vedeta a reuşit să depăşească acest scandal mediatic, lansându-se într-o carieră de succes, care i-a adus nominalizări la premiile Grammy, Emmy şi Tony.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Decembrie 2016
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Claudiu pe 11 Dec 2016, 10:56
    interes

    Inseamna ca mama a fost interesata de bani si nu de genele masculului,de aceea sunt astfel de controverse,avem si noi la cantaretii nostrii unde mama arata mai bine ca fica,vb de Dichiseanu

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod