Vanessa Williams

Ca două surori: Vanessa Williams are 53 de ani, dar arată la fel de bine ca fiica ei

Vanessa Williams ?i fiica
Mamă şi fiică: Vanessa Williams şi Jillian, într-o şedinţă foto inspirată


Într-un interviu recent, Vanessa Williams a declarat că îşi acceptă pe deplin vârsta, dar a acuzat faptul că la Hollywood încă se aplică standarde discriminatorii bazate pe vârstă, amintind cazul unui regizor care a spus că nu-i plăcea cum arăta chipul ei pe ecran. Acesta a întrebat makeup artistul "Ce ne facem acum?". "Aşa arată o femeie la 53 de ani. Spune-i regizorului să se obişnuiască cu asta!", i-a replicat vedeta celui care se ocupa de machiajul ei.

Jillian este al doilea copil al actriţei.

Ea mai are două fete şi un băiat. Trei dintre copii (Jillian, Melanie Hervey, 29 de ani, şi băiatul, Devin Hervey, în vârstă de 23 de ani) provin din mariajul cu fostul ei manager, Ramon Hervey II, cu care a fost căsătorită din 1987 până în 1997.

Ea mai are o fiică în vârstă de 16 ani, Sasha, cu jucătorul de baschet Rick Fox, cu care a fost căsătorită din 1999 până în 2004.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Decembrie 2016
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Claudiu pe 11 Dec 2016, 10:56
    interes

    Inseamna ca mama a fost interesata de bani si nu de genele masculului,de aceea sunt astfel de controverse,avem si noi la cantaretii nostrii unde mama arata mai bine ca fica,vb de Dichiseanu

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod