Bun venit pe lume: Liv Tyler şi-a prezentat fiul pe Instagram

Actriţa în vârstă de 38 de ani a postat pe reţeaua de socializare două imagini adorabile cu băieţelul ei, Sailor, născut în luna februarie.

La şase luni după ce a devenit mamă pentru a doua oară, fiica solistului de la Aerosmith, Steven Tyler, şi a modelului Bebe Buell a decis că a venit momentul să arate întregii lumi ce mândreţe de băiat are. "Băiatul nostru minunat - Sailor Gene Gardner - în vârstă de şase luni, sunt atât de îndrăgostită şi de recunoscătoare @davidgardner", a scris luni actriţa lângă una dintre imaginile emoţionante cu ful ei, pe care le-a postat pe Instagram.

Logodnicul ei, David Gartner, a publicat şi el aceeaşi poză pe contul său, cu mesajul: "Minunatul nostru băiat...

Sailor Gene Gardner - Mulţumesc Domnului pentru că seamănă cu frumoasa lui mamă."

Liv şi David Gardner se află actualmente în oraşul natal al actriţei, New York, după ce în urmă cu câteva săptămâni au călătorit în Marea Britanie, scrie Daily Mail.

Liv Tyler a anunţat că este însărcinată în luna septembrie. Micuţul Sailor a venit pe lume pe 11 februarie, iar mama şi bebeluşul au mai rămas două săptămâni în maternitate înainte de a primi permisiunea de externare.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 August 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod