Bun venit pe lume: Liv Tyler şi-a prezentat fiul pe Instagram

Liv Tyler le-a făcut o surpriză frumoasă fanilor ei, publicând pe Instagram câteva imagini superbe cu bebeluşul ei


Vedeta din "Armageddon" mai are un băiat, în vârstă de zece ani, cu rockerul britanic Royston Langdon, cu care a fost căsătorită între 2003 şi 2009. David Gardner, care este cel mai bun prieten al fostului fotbalist David Beckham, mai are şi el un băiat de şapte ani, Grey, cu actriţa Davinia Taylor, de care a divorţat în 2010, după şapte ani de căsnicie.

Omul de afaceri britanic a început să se întâlnească cu Liv Tyler anul trecut, după ce un prieten al supermodelului Kate Moss le-a făcut cunoştinţă, notează Daily Mail.

Prietenia lui Gardner cu Beckham se va consolida printr-o legătură specială.

Soţul Victorie Beckham va fi naşul de botez al bebeluşului actriţei americane Liv Tyler. "Becks şi Dave sunt prieteni buni de foarte mulţi ani. Vorbesc tot timpul la telefon, iar familiile lor sunt foarte apropiate. Fiecare dintre ei a fost cavaler de onoare la nunta celuilalt şi participă adeseori împreună la diverse evenimente. Dave ştie că Becks va avea o influenţă pozitivă asupra copiilor lui. A fost alegerea perfectă", a dezvăluit o sursă pentru tabloidul britanic The Sun.

Liv Tyler a debutat în industria de divertisment în 1991, printr-un contract cu firma Polaroid, iar primul său rol a fost în 1994, în filmul "Dincolo de tăcere/ Silent Fall".
Rolul care i-a adus celebritatea este cel al prinţesei elfilor Arwen din trilogia "Stăpânul inelelor", notează Mediafax. Liv Tyler joacă şi în serialul "Cei rămaşi/ The Leftovers", alături de Justin Theroux, care este difuzat de televiziunea HBO.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 August 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod