Britney Spears, păpuşa roz: Vedeta arată provocator la 35 de ani

Britney Spears arată ca o păpuşă în imaginile de promovare ale noului ei parfum


Vedeta pop se pregăteşte pentru show-ul "Piece Of Me residency" pe care îl va susţine din 9 august la Planet Hollywood Resort & Casino's Axis Theatre din Las Vegas. Ea va relua şi pe 31 decembrie spectacolul pe care l-a început în 27 decembrie 2013 şi care i-a relansat cariera.

Britney Spears se află sub curatela tatălui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, el preluând, totodată, rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul vedetei este monitorizat de un judecător, după ce cântăreaţa a avut o serie de episoade depresive.

Tot în 2008, Britney Spears a pierdut custodia asupra celor doi copii ai ei, Sean Preston şi Jayden James.

De atunci, Britney Spears a reuşit însă să-şi reabiliteze imaginea şi să îşi relanseze cariera muzicală, începând cu lansarea albumului "Circus", în decembrie 2008. Spears a obţinut şi o apariţie specială în serialul de comedie "Glee", după un turneu mondial de succes în 2009.

În martie 2011, artista şi-a lansat cel de-al şaptelea album de studio, "Femme Fatale", din care single-ul "Hold It Against Me" a ocupat prima poziţie în topul Billboard Hot 100.

Al optulea album al cântăreţei, intitulat "Britney Jean", lansat pe 3 decembrie 2013, care conţine piese realizate în colaborare cu Will.i.am, producătorul albumului, rapperul T.I.
şi sora mai mică a lui Britney, Jamie Lynn Spears, s-a bucurat de succes. Acesta a fost urmat de al nouălea material discografic, intitulat "Glory", de asemenea bine primit pe piaţă.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod