Ce iese când îmbini fantezia cu realitatea: 20 de imagini ingenioase

Creativitatea unui publicitar nu are limite. El îşi foloseşte telefonul pentru a îmbina imagini cu lucruri, personaje sau secvenţe din filme cu locuri, oameni şi obiecte din viaţa reală.

Yahav Draizin este tatăl a trei băieţi şi locuieşte în Tel-Aviv, Israel. Lucrând în publicitate, îi place mult ceea ce face şi este permanent în căutarea unor idei noi, pe care le găseşte la tot pasul.

Nu-i nicio exagerare, oriunde merge, el descoperă lucruri amuzante pe care noi, ceilalţi, nu le vedem. Yahav îşi foloseşte imaginaţia pentru a combina fotografii cu tot felul de lucruri, personaje sau secvenţe din filme şi din benzi animate cu diverse locuri, oameni şi obiecte din viaţa reală.

Rezultatul este distractiv şi chiar dacă pare destul de simplist, munca de căutare a ideilor care dau naştere acestor imagini este mai complicată decât pare.

Iată cele mai recente creaţii, publicate de Bored Panda! Mai multe imagini de acest gen sunt disponibile pe contul de Instagram al autorului.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod