Britney Spears este însărcinată. Cântăreața a anunțat vestea cea mare pe Instagram

Britney Spears a anunțat printr-o postare pe Instagram că așteaptă cel de-al treilea copil al său. Cântăreața în vârstă de 40 de ani a dezvăluit că a făcut un test de sarcină după ce a observat că s-a îngrășat în timpul vacanței petrecute alături de iubitul său în Maui, Hawaii.

„Deci am făcut un test de sarcină și... ei bine, voi avea un copil”, a scris Britney.

Citește și: Hugh Jackman e îndrăgostit ca în prima zi. Mesajul emoționant pentru soția lui, la aniversarea a 26 de ani de căsnicie


Este primul copil al cântăreței împreună cu logodnicul său, antrenorul de fitness și actorul Sam Asghari. Ea mai are doi fii, Sean Preston, de 16 ani, și Jayden James, de 15 ani, din căsnicia cu dansatorul Kevin Federline.

În postarea de pe Instagram, cântăreața s-a referit la Asghari ca fiind „soțul” său, ceea ce a dat naștere zvonurilor că cei doi s-au căsătorit în secret.


La rândul său, Sam a confirmat marea veste într-o postare pe Instagram.
„Căsătoria și copiii sunt o parte naturală a unei relații puternice, plină de iubire și respect. Să fiu tată este ceva ce mi-am dorit întotdeauna și este ceva ce iau foarte în serios. Este cea mai importantă misiune pe care o voi avea vreodată”, a scris el.

Paris Hilton s-a numărat printre celebritățile care au felicitat-o pe Britney: „Felicitări, surioară! Sunt atât de încântată pentru tine! Te iubesc”.


Jamie Lynn Spears, sora cântăreței, cu care aceasta a avut numeroase dispute de-a lungul timpului, a apreciat, de asemenea, postarea.

În anunțul prin care a confirmat faptul că este însărcinată, Britney a vorbit și despre faptul că a suferit de depresie perinatală în timpul primelor două sarcini.

„Este greu, pentru că atunci când am fost însărcinată am avut depresie perinatală. Trebuie să spun că este absolut oribil.
Femeile nu vorbeau despre asta atunci. Unii oameni considerau că este periculos dacă o femeie se plânge de astfel de lucruri când are un bebeluș în pântece, dar acum femeile vorbesc despre asta în fiecare zi. Mulțumesc lui Iisus că nu trebuie să păstrăm secret această durere”, a scris Britney.

Britney Spears nu a ascuns faptul că își mai dorește un copil. Cântăreața americană, în vârstă de 40 de ani, a spus de nenumărate ori că vrea să aibă un copil cu logodnicul său, Sam Asghari, dar nu i s-a permis acest lucru în perioada în care s-a aflat sub controlul legal al tatălui său.

Zvonurile cu privire la faptul că artista este însărcinată au apărut încă de luna trecută, când artista a publicat pe Instagram un video în care apărea o burtă de gravidă și în care erau vizibile mișcările bebelușului.

Fanii au fost încântați de postarea vedetei și au speculat că acesta ar putea fi un indiciu că Britney este însărcinată.
Cântăreața a publicat video-ul pe contul său de Instagram, adăugând mesajul „Mami... scoate-mă de aici!”.

„Ai ceva să ne spui?”, a comentat unul dintre fanii starului pop. Altul a întrebat direct „Ești însărcinată??”, adăugând emoji în formă de inimă.

„Stop! Aproape am făcut un atac de cord! Doamne! Cel de-al treilea copil e pe drum!”, a scris un alt user în secțiunea de comentarii, iar altul a încurajat-o pe artistă: „Este timpul să mai faci un copil, Britney”.


Anul trecut, starul pop a mărturisit în instanța de judecată că vrea să se căsătorească și să mai facă un copil, dar nu a putut să facă acest lucru din cauza curatelei impuse de tatăl său. Ea a reușit să scape de sub controlul legal al tatălui său în noiembrie 2021.

„Vreau să am parte de tot ce îmi doresc. Vreau să mă pot căsători și să pot face un copil.
Mi s-a spus că atât timp cât mă aflu sub tutelă, nu pot să mă căsătoresc sau să fac copii”, a declarat Spears judecătorului din cadrul Curții Superioare din Los Angeles despre tutela „abuzivă” pe care a trebuit să o îndure.

„Am un sterilet în corpul meu în prezent ca să nu pot rămâne însărcinată. Vreau să scot steriletul pentru a încerca să mai fac un copil, dar această așa-zisă echipă nu mă lasă să merg la medic să îl scot pentru că ei nu vor ca eu să mai fac copii”, a dezvăluit Britney la acea vreme.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
12 Aprilie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod