Nunta de 3,5 milioane de dolari a lui Brooklyn Beckham: Tatăl miresei le-a cerut invitaților să doneze bani pentru Ucraina

Brooklyn, fiul cel mare al cuplului David și Victoria Beckham, s-a căsătorit sâmbătă cu logodnica sa, Nicola Peltz, fiica unui om de afaceri american. 

Nicola, în vârstă de 27 de ani, și Brooklyn, de 23 de ani, au organizat o nuntă fastuoasă, cu petreceri desfășurate pe durata a trei zile, de vineri și până duminică. Costul total al nunții s-a ridicat la 3,5 milioane de dolari, potrivit Daily Mail.

Citește și: Hugh Jackman e îndrăgostit ca în prima zi. Mesajul emoționant pentru soția lui, la aniversarea a 26 de ani de căsnicie


La evenimentul care a avut loc în Palm Beach, Florida - pe proprietatea în valoare de 103 milioane de dolari a lui Nelson Peltz, tatăl miresei - au fost invitate 600 de persoane, printre care și staruri precum Eva Longoria, Venus Williams, Mel C sau Gordon Ramsey.


Potrivit unor surse citate de People, Nicola a ales ca bunica sa să-i fie domnișoară de onoare, iar ceremonia a fost oficiată de un rabin.

Petrecerea a avut loc în corturi speciale de nuntă, decorate cu orhidee suspendate de tavan. Cuplul a pășit pe un podium înconjurat de apă pe care pluteau flori.

Nicola a purtat o rochie de mireasă cu o croială dreaptă și bretele, completată de un voal lung și mănuși din dantelă.
Creația Valentino a fost realizată special pentru ea, în urma unei colaborări strânse între viitoarea mireasă, stilistul ei și echipa de designeri a casei de modă italiene.

Rochia a inclus un mesaj din partea mamei miresei, fostul model Claudia Peltz, pe care echipa Valentino l-a cusut pe rochie cu ață de culoare albastră.


Marc Anthony a cântat patru melodii pentru tânărul cuplu spre finalul petrecerii, care a avut loc în cel de-al treilea cort amenajat special pentru eveniment. 

David Beckham a ținut un discurs în care a vorbit despre emoția pe care a trăit-o în ziua în care s-a născut fiul său, Brooklyn, dar și despre familia lor și faptul că soția sa, Victoria, este o mamă minunată, a dezvăluit sursa.
Fostul fotbalist a fost atât de emoționat de ziua cea mare a fiului său încât a plâns în timpul discursului, potrivit People.


Victoria a postat câteva imagini pe Instagram cu soțul său și cei trei copii mai mici ai lor. „Ne așteaptă un weekend emoționant!! Vă pupăm din Miami!”, a scris creatoarea de modă înainte de nuntă.

În discursul său din timpul nunții, tatăl miresei le-a cerut invitaților ca în locul cadoului de nuntă să facă donații pentru a susține victimele războiului din Ucraina. Nelson Peltz are o avere netă de 1,6 miliarde de dolari și investiții de 8,5 miliarde de dolari, potrivit Forbes.


Brooklyn și Nicola s-au logodit în iulie 2020, după ce și-au făcut relația publică în luna ianuarie a aceluiași ani. 

„Cu două săptămâni în urmă i-am cerut sufletului meu pereche să se căsătorească cu mine și a spus da”, a scris Brooklyn la acea vreme într-o postare pe Instagram, în care apărea alături de iubita sa.
„Sunt cel mai norocos bărbat din lume. Promit să fiu cel mai bun soț și, într-o zi, cel mai bun tată. Te iubesc”, a continuat tânărul.

Foto: Hepta; Instagram/Nicola Ann Peltz; Instagram/Brooklyn Beckham
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
11 Aprilie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod