Hugh Jackman e îndrăgostit ca în prima zi: Mesajul emoționant pentru soția lui, la aniversarea a 26 de ani de căsnicie

Hugh Jackman și actrița Deborra-Lee Furness au sărbătorit 26 de ani de la căsătorie, iar starul australian i-a transmis un mesaj emoționant soției sale.

Actorul în vârstă de 53 de ani a postat un selfie pe Instagram în care apare alături de partenera lui de viață, care este cu 13 ani mai în vârstă decât el.

„Azi sărbătoresc 26 de ani de căsnicie cu soția mea extraordinară”, a scris Hugh.

Citește și: Nunta de 3,5 milioane de dolari a lui Brooklyn Beckham. Tatăl miresei le-a cerut invitaților să doneze bani pentru Ucraina


„Fiecare zi este plină de râs, bucurie și distracție!! Deb, îmi luminezi viața. Te iubesc din toată inima!”, a adăugat actorul.

Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness, în vârstă de 66 de ani, s-au căsătorit pe 11 aprilie 1996, la numai un an după ce s-au cunoscut.


Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare ale dramei australiene „Corelli”.
Starul din „X-Men” a declarat că a știut că își va petrece tot restul vieții alături de Deborra după numai două săptămâni.

Ei au împreună doi copii adoptați: Oscar Maximilian Jackman, de 21 de ani, și Ava Eliot Jackman, de 16 ani.

Hugh a declarat în trecut pentru People că secretul căsniciei lor fericite este faptul că își fac timp unul pentru celălalt și „învață întotdeauna” de la celălalt.

El a mai spus că își „resetează” mariajul, ceea ce înseamnă că nu se îndepărtează unul de celălalt, așa cum se întâmplă uneori în cuplurile de lungă durată.


„Învățăm permanent, oamenii se schimbă, astfel că trebuie să te resetezi tot timpul.
Sunt mereu uimit de cât de amuzantă este, cât de uimitoare și inteligentă este”, a mai spus el.

Actorul australian a dezvăluit anul trecut în emisiunea Today că mariajul lor „nu necesită efort”.


„Oamenii spun adesea 'Căsnicia înseamnă să depui efort'. Sunt unele reguli după care trebuie să trăiești, dar eu nu simt așa. Este unul dintre cele mai bune lucruri din viața mea”, a mărturist Jackman.

Vedeta a mai spus în trecut că soția sa este „cea mai optimistă persoană” din viața lui. „Deb este cea mai luminoasă și optimistă persoană pe care am cunoscut-o în viața mea”, a declarat el.


Nu este prima dată când Hugh îi face declarații de iubire soției sale.
Anul trecut, când au aniversat 25 de ani de la nuntă, actorul i-a transmis un mesaj la fel de romantic.

„Să fiu căsătorit cu tine, Deb, este la fel de natural precum respirația. Aproape din clipa în care ne-am întâlnit, am știut că destinul nostru este să fim împreună. În cei 25 de ani, dragoste noastră a devenit tot mai puternică. Distracția și aventurile au devenit tot mai intense. Sunt profund recunoscător că împărtășim împreună iubirea, viața și familia noastră. Suntem doar la început. Deb, te iubesc din toată inima!”, a scris actorul într-o postare pe Instagram.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
11 Aprilie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod