Ilie Năstase şi Brigitte

Brigitte şi Ilie Năstase se despart

Soţia fostului tenisman Ilie Năstase a anunţat, într-o postare pe Facebook, că se despart, ea declarându-se dezamăgită de acesta. Ea a făcut anunţul dând share unui articol care prezintă imagini cu Ilie Năstase alături de o tânără blondă, într-un restaurant de lux, relatează News.ro.
Năstase a fost fotografiat discutând la o masă cu un grup, din care făcea parte şi o blondă, relatează Mediafax. Poza a fost făcută în timp ce Brigitte se afla la o clinică din Viena, pentru a-şi trata problemele medicale.

Imaginea a supărat-o pe Brigitte, care a izbucnit pe Facebook şi a anunţat că divorţează: ”După cum deja v-aţi dat seama, drumul meu şi al soţului meu se cam desparte pentru că eu am propriile mele probleme, de sănătate, şi nu îmi pot permite să mă mai las pe locul doi...
Alegerea a facut-o ca de obicei, el”
, a scris Brigitte Sfăt pe contul ei de Facebook.

Năstase susţine că Brigitte nu avea niciun motiv să se supere, deoarece a fost o ieşire nevinovată: “Eu nu am pe nimeni. Am fost la restaurant cu finul meu, prietena lui şi o prietenă de-a acesteia. Eu acum sunt pe terenul de tenis, Brigitte nu m-a anunţat nimic. Dacă ea s-a supărat, întrebaţi-o pe ea de ce”, a declarat Ilie Năstase pentru Libertatea.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 August 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod